Bani aruncati. Cum a ajuns un plic cu 2.300 de dolari la groapa de gunoi din Deva si cine l-a gasit

12-04-2013 12:33


bani

 In timp ce facea curatenie prin casa, o femeie din Deva a aruncat la gunoi un plic in care se aflau 2.300 de dolari. Aceasta nu a verificat continutul plicului si intreaga suma a ajuns in cele din urma la groapa de gunoi a municipiului.

 Totul s-a petrecut in urma cu aproximativ trei saptamani, cand femeia s-a apucat sa faca o curatenie generala prin casa si sa scape de lucrurile nefolositoare. A omis sa verifice insa plicul cu bani, inainte de a-l arunca la cosul de gunoi. Cei 2.300 de dolari aflati in el au ajuns in tomberon, iar mai apoi la groapa de gunoi.

La scurt timp, femeia si sotul ei si-au dat seama de pierderea plicului cu bani si au depus plangere la Politie. Plicul ajuns la ghena, s-a amestecat intre timp printre alte gunoaie menajere, unde a fost gasit de doi gunoieri care locuiesc in baracile amplasate langa ghena de la marginea municipiului.

Politistii au incercat sa ii identifice, insa nu i-au gasit in locuintele improvizate. Ulterior, cei doi s-au prezentat la sediul Politiei cu o parte din suma, adica 1.400 de lei. Le-au declarat oamenilor legii ca au gasit plicul pe cand scormoneau prin gunoaie si ca au incercat sa schimbe valuta, dar pentru ca mai multe bancnote erau patate, nu au fost acceptate la casele de schimb, asa ca le-au ars. Au schimbat totusi o parte din suma, iar din bani si-au cumparat un cal.

Cei doi gunoieri sunt acum cercetati in stare de libertate pentru insusirea de foloase necuvenite.

Sursa: Pro TV

Tags: gunoi, bani, hunedoara,

VIDEO PROTVPLUS.RO