Politistii din Hunedoara au descoperit un laborator clandestin de droguri intr-un apartament. VIDEO

12-04-2013 10:07


Captura impresionanta a politistilor din Hunedoara si Alba Iulia. Oamenii legii au descoperit un laborator clandestin de droguri, de unde au ridicat 20 de kilograme de etnobotanice si 4 mii de plicuri de substante preparate. Opt persoane au fost retinute.

 In urma perchezitiilor, 16 persoane au fost duse la audieri, iar 8 dintre ele au fost retinute.

Laboratorul clandestin a fost descoperit intr-un apartament din Cluj Napoca. Anchetatorii banuiesc ca traficantii introduceau drogurile in tara din Germania si Spania printr-o firma de curierat, apoi le prelucrau si le ambalau in pliculete.

In cele din urma, drogurile ajungeau in peste 20 de judete din Romania si erau vandute de dealerii locali in cluburi si restaurante.

"Au fost indisponibilizate cantitatea de peste 20 kg de astfel de substante si circa 4.000 de plicuri gata pregatite cu substante cu efect psihoactiv. De asemenea au fost indisponibilizate si importante sume de bani in lei si valuta, provenite din traficul cu astfel de substante", a declarat comisar-sef Traian Berbeceanu, seful BCCOA Alba Iulia.

In urma perchezitiilor, 16 persoane implicate in acest caz au fost audiate, iar 8 dintre ele retinute pentru constituire de grup infractional organizat, trafic si alte optiuni cu substante psihoactive.

Anchetatorii spun ca un plic cu etnobotanice era vandut cu sume intre 25 si 45 de lei.


 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO