Vâlcov susține că nu are cont în bancă sau card bancar. ”Apelez la prietena mea”

Ultima actualizare: 28-01-2019 09:08
Darius Vâlcov
Inquam Photos / Octav Ganea

Consilierul premierului, Darius Vâlcov, susține că nu deține conturi în bănci și nici nu are carduri bancare.

Vâlcov a declarat că știe ”mulți oameni” care au rămas fără banii din conturi, ”mâncați” de comisioane.

Sunt atât de mulți oameni care au bani în cont și au rămas fără iei, pentru că i-au mâncat comisioanele, nu altcineva, să nu credeți că au dispărut... Au lăsat 500 de dolari și după 10 de ani s-au trezit că...Chiar cazul domului prim-ministru (Mihai Tudose - n. red.) eu îl cunosc la alte persoane. Sunt mari comisioanele acum”, a precizat Darius Vâlcov la un post TV, citat de Profit.ro.

Întrebat cum face rezervări sau alte operațiuni financiare, Vâlcov a oferit următorul răspuns: ”Apelez la prietena mea”.

Declarațiile amintesc de cele ale fostului premier, Mihai Tudose, care în august 2017 explica de ce preferă să își ia salariul în mână: ”Am refuzat să-mi pun leafa pe card ca să-i dau băncii câte doi bani de câte ori folosesc cardul. Nu vreau să-i dau. Consider că nu-i merită.

Darius Vâlcov este fost primar al Slatinei şi fost ministru în Guvernul Victor Ponta. El este şi protagonistul mai multor dosare de corupţie. Într-unele dintre acestea, Vâlcov a fost condamnat în prima instanţă, inclusiv la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde a primit opt ani de închisoare, cu executare, dar soarta lui va fi decisă după judecarea apelurilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO