Violata si batuta, lasata apoi sa moara in chinuri pe un camp!

Ultima actualizare: 10-10-2012 03:42

Poveste de groaza in judetul Iasi, unde o femeie de 46 de ani a avut parte de un sfarsit cumplit. Cu gand sa ajunga mai repede acasa, ea ar fi cerut unor necunoscuti sa o ia cu ei in caruta. Femeia n-a mai apucat, insa, sa ajunga la destinatie.

Crima a fost comisa in apropiere de comuna ieseana Ceplenita, la cativa kilometri de gospodaria femeii. Potrivit politistilor, victima fusese in vizita la rudele ei dintr-o localitate vecina, iar la intoarcere s-a urcat in caruta a doi carutasi.

Trupul neinsufletit a fost gasit dupa cateva ore, zacand intr-un sant de catre un barbat care a anuntat imediat autoritatile. Cadavrul prezenta urme de violenta, iar hainele erau sfasiate, spun anchetatorii.

Unul dintre cei doi suspecti, un tanar de 28 de ani, sustine ca femeia n-ar fi avut bani sa plateasca pentru drum, dar ar fi propus in schimb sa intretina relatii sexuale cu el. Tanarul spune ca a acceptat oferta, iar ulterior s-ar fi despartit de femeie. A lasat-o pe camp, dar in viata, afirma el.

Celalalt suspect spune ca nu s-a atins de femeie.

Oamenii legii ii tin sub observatie pe cei doi barbati. Daca vor fi gasiti vinovati, ei risca o pedeapsa de 25 de ani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO