30 de kilometri pe contrasens! Doi morti pe autostrada Bucuresti-Pitesti

Ultima actualizare: 21-10-2012 23:28

Cu buna stiinta, pe soseaua mortii. I s-a intamplat luni noapte, unui barbat de 64 de ani, care a intrat pe contrasens si nu oriunde, ci pe autostrada Bucuresti-Pitesti.


In urletele disperate ale celor patru femei, carora le promisese ca le aduce in Capitala, la o biserica, n-a cautat solutii si s-a avantat cu un curaj dement, chit ca din fata veneau periculos de tare alte masini. A tinut-o asa 30 de kilometri. Intr-un final, un sofer n-a mai avut cum sa-l evite. L-a omorat si pe el, dar si pe cea care statea in dreapta.

Doua masini facute praf, doi oameni morti si foarte multi martori in stare de soc. Asta au gasit echipajele de salvare chemate de urgenta pe autostrada. Soferul care fara voie a lovit in plin autoturismul ivit pe contrasens era vizibil inspaimantat.

Era inca intuneric afara, cand vinovatul a intrat pe autostrada, la Pitesti. In loc sa mearga la stanga intr-o intersectie, soferul a gresit drumul si a luat-o la dreapta. A ajuns tot pe autostrada, insa pe contrasens.

Cineva l-a vazut si a sunat la 112. Un echipaj de politie a pornit imediat intr-acolo. Pe drum, agentii s-au asezat voit in fata masinilor, ca sa le incetineasca. Spun ca au vazut autoturismul pe care-l cautau in timp ce venea glont spre ei. Era la cel mult 200 de metri. I-au facut semne disperate soferului, insa n-a oprit si abia au reusit sa il evite. La fel a procedat si cel care conducea a doua masina din coloana. Al treilea n-a mai apucat sa reactioneze si imediat s-a auzit un zgomot ingrozitor.

"Temerarul" a murit pe loc. La fel si pasagera din dreapta lui. Alte trei femei, care stateau in spate, au fost duse la spital, dar si o pasagera din cealalta masina.

Pe tot drumul, care are 128 de kilometri, sunt aproximativ 15 iesiri si intrari. Cea mai mica distanta dintre ele este de 3 kilometri, iar cea mai mare de 15. Politistii banuiesc ca barbatul de la volan a trecut macar pe langa una, fara s-o vada. Uimitor este ca doar anul trecut, agentii au oprit pe aceasta sosea de viteza 40 de romani care circulau pe contrasens.

In august 2009, un sofer a descoperit cu uimire ca un altul mergea in paralel cu el, numai ca pe sensul opus.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO