Vezi cum "vindeca" o bioenergeticiana niste dureri de spate care nu exista!

×
Codul embed a fost copiat

Amestecul dintre inocenta si scarba pentru un sistem medical putred din toate incheieturile ii ajuta pe sarlatani. Zeci de asa-zisi tamaduitori iau bani nemeritati de la oamenii chinuiti de boli mai mult sau mai putin grave.

 

Este si cazul unui femei din Bolitin, judetul Giurgiu, ale carei practici tin de Evul Mediu. Cunoscuta in zona drept "bioenergeticiana", ea i-a vorbit unei cliente de 60 de ani despre dureri pe care pana acum, doamna care a apelat la ea nu le mai simtise.

Pacienta a ajuns la vindecatoare dupa ce, spune ea, a umblat pe la trei medici si fiecare i-a dat alt tratament. Afla de la "tamaduitoare" ca are in piept o 'bulina gri", stransa acolo din copilarie. Cat despre energie, i se spune ca este ... "fugarita".

Dupa 20 de minute in care Milica si-a plimbat mainile pe corpul femeii, i-a dat si niste sfaturi. In primul rand, sa nu se spele pe maini doua ore, ca nu dispara reactia energiei si sa se echilibreze. A avertizat-o ca va avea mancarimi pe piele si pe cap, dar sa nu se sperie, pentru ca asta inseamna ca energia lucreaza. Intr-un final, i-a spus ca dupa trei sedinte se va simti mult mai bine.

Citește și
magie
Romania, te iubesc: Ancheta minutioasa in lumea asa-ziselor vrajitoare!
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

"Vrajita" de vorbele Milicai, femeia a povestit ca, intr-adevar, a simtit ceva.

A venit randul unui reporter de la Stirilor ProTV sa primeasca un tratament minune. A aflat din start care este cauza unor dureri ingrozitoare de spate, de care s-a plans, dar care in realitate nu existau. Asa-zisa specialista in bioenergie le-a confirmat, insa si a spus clar ca e blestem si energetic s-a produs un blocaj. Solutia? E o "reteta" care trebuie citita acasa, la lumina lumanarii, iar mesajul este de impacare cu bunicii si stranepotii.

Asa-zisele tehnici de tamaduire, care ar face orice veritabil specialist in bionergie sa rada in hohote, au inclus si "plimbarea oului". Mai intai peste corpul pacientei, apoi, intr-un borcan, pana la o apa curgatoare, unde trebuie si lepadat. Si cum nimic nu se poate fara ajutorul divin, tratamentul nu va avea efect, daca pacienta nu merge 40 de duminici la slujba de la biserica.

Ce spun autoritatile despre toate acestea? Vicepresedintele Asociatiei Nationale de Terapii Complementare, asociatie autorizata de Ministerul Muncii si de cel al Educatiei, avertizeaza ca alti vindecatori minune, de genul Milicai, chiar improvizeaza, dupa ce au citit anumite carti sau au fost la anumite cursuri, tot felul de ritualuri.

Practic, profitand de situatia de criza oamenii sunt mai creativi si incearca sa faca un ban din orice. Prin urmare, lucrurile trebuie privite cu multa bagare de seama.

Ca sa vina in ajutorul oamenilor foarte usor de pacalit, reprezentantii asociatiei au lucrat impreuna cu parlamentarii la un proiect de lege care sa scoata in ilegalitate astfel de practici. Documentul este aproape de forma finala si asteapta semnaturile oficialilor.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Victime ale magiei negre! Au omorat cinci baieti la indemnul unui vraci
Victime ale magiei negre! Au omorat cinci baieti la indemnul unui vraci

Dorinta de-a avea un copil ii indeamna pe unii oameni la gesturi socante. Este si cazul unui cuplu din India, care ar fi apelat la ajutorul unui practicant de magie neagra pentru ca femeie sa ramana insarcinata.

Romania, te iubesc: Ancheta minutioasa in lumea asa-ziselor vrajitoare!
Romania, te iubesc: Ancheta minutioasa in lumea asa-ziselor vrajitoare!

In Romania anului 2010, oamenii inca mai cad prada celor ce pretind ca sunt inzestrati cu harul necesar practicarii magiei albe si magiei negre.

Afla cat te costa un blestem dezlegat la vrajitoare!
Afla cat te costa un blestem dezlegat la vrajitoare!

"Povestirile adevarate" de la Acasa TV au inceput o ancheta despre industria si afacerile vrajitoarelor din Romania.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.