Un politist din Iasi s-a impuscat in Ajunul Craciunului!

Ultima actualizare: 07-10-2012 05:27

Barbatul, ajutor de sef de post la Cotnari, a supravietuit, dar medicii cred ca isi traieste ultimele clipe. Ancheta e bulversata de marturiile apropiatilor: sotia spune ca politistul nu se intelegea cu seful, iar vecinii arata cu degetul spre femeie.


Sotia politistului si cei doi copii erau intr-o camera alaturata. Femeia a incremenit cand a auzit impuscatura. Nici n-a mai putut sa respire in secundele ce au urmat. Si-a gasit sotul prabusit pe podea si plin de sange.

Trebuie sa fi fost mult amar in sufletul politistului, daca nici bucuria sarbatorilor nu i-a alungat supararile. Incepuse chiar sa impodobeasca pomul de Craciun pentru copiii lui, de 4 si 6 ani. Dintr-o data, se pare, ceva l-a tulburat peste masura.

Sotia politistului il acuza pe seful de post din Cotnari pentru supararile barbatului ei. Seful de post s-a aratat surprins de acest lucru, spunand ca lucra impreuna cu barbatul de jumatate de an si se intelegeau perfect.

Pe de alta parte, vecinii politistului ar fi auzit de multe ori scandal intre el si sotie.

Ajutorul sefului de post din Cotnari a ajuns in coma la spitalul de neurochirurgie. In timp ce sotia nu se dezlipeste o clipa de langa patul acestuia, colegii lui au inceput ancheta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO