Un incendiu a lasat pe drumuri doua familii din judetul Bistrita Nasaud

Dată publicare: 30-06-2009 00:00
Dată actualizare: 04-09-2012 09:30


In comuna Budacu de Sus, un bar, doua case si patru anexe au fost mistuite de un foc puternic. Proprietarul barului si al uneia dintre case a ajuns la spital cu arsuri de gradul unu si doi.

Sotia lui a avut nevoie si ea de ingrijiri medicale pentru ca a intrat in stare de soc cand si-a vazut barbatul cuprins de flacari.

Proprietarul barului si al casei aflate in aceeasi curte s-a trezit in miez de noapte, speriat de zgomote puternice. Casa ii era cuprinsa de flacari, si omul a incercat mai intai sa isi scoata masina din garaj. A fost doborat insa de flacari. Cand l-a vazut la pamant sotia s-a speriat atat de tare incat a intrat in stare de soc.

Vecinii le-au venit in ajutor si au sunat la 112. Unul dintre ei a dus-o pe femeie la spital, iar o ambulanta l-a preluat pe sotul acesteia, in varsta de 49 de ani, cu arsuri de gradul 1 si 2.

Pompierii s-au chinuit aproape 4 ore sa stinga incendiul. Deocamdata, nu se stie de la ce a izbucnit totul, insa oamenii banuiesc ca ar fi de la o tigara aprinsa aruncata la intamplare in bar.

Se va face si o evaluare a pagubelor, care sunt considerabile. In plus, niciunul dintre proprietari nu aveau asigurare pentru locuinte sau pentru local.

Tags: incendii,


VIDEO PROTVPLUS.RO