Un hot care actiona in Rapidul Galati-Bucuresti, "rasplatit" cum se cuvine

Ultima actualizare: 05-10-2012 01:26

Individul a smuls geanta unei femei si a rupt-o la fuga. A dat insa nas in nas cu seful unui tren, care i-a aplicat o lectie. Aceasta a fost inregistrata de camerele de supraveghere.

Femeia statea linistita pe bancheta si isi tinea geanta pe scaunul din stanga. La un moment dat, pe culoar, si-a facut aparitia un barbat. A observat ca nu este atenta, i-a furat poseta si a luat-o la fuga.

Prima bataie

Ghinion. S-a oprit drept in fata sefului de tren. Omul a vrut sa-l imobilizeze pe hot care insa i-a dat un pumn in plina figura. Deranjat, angajatul CFR s-a luat la bataie cu agresorul. Infractorul a fost imobilizat dupa ce-a intervenit, intr-un sfarsit, si un calator.

A doua

Povestea nu s-a oprit insa aici pentru ca cineva l-a pus in tema si pe controlorul de bilete care si-a facut aparitia si a tinut neaparat sa-i aplice personal o corectie tanarului.

A renuntat la cascheta si la borseta si i-a dat acestuia de cateva ori cu statia de emisie-receptie in cap. Dupa ce agresorul a realizat ca nu mai are nicio sansa sa scape a incercat sa le explice celor doi ceferisti ca este nevinovat.

A treia

A vazut ca nu ii iese manevra si ca sa-i ii infurie si mai tare a calcat in picioare chipiul conductorului. Asa ca a mai primit cateva bonus.  

De la sediul politiei transporturi din Gara de Nord individul a fost dus direct in fata instantei pentru mandat.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO