Un bulibasa din Olt a ramas fara avere! A fost furat de propriul fiu

19-04-2010 00:00


Galbeni

Negru de suparare, asa este un bulibasa din Olt, caruia tocmai feciorul i-a furat comoara: aproape 600 de mahmudele.

Averea familiei era ascunsa sub o placa de gresie din sufragerie, insa tanarul a dibuit locul si a disparut cu banii. Ca sa nu-si dea seama tatal ca l-a saracit, a umplut cu nisip borcanul in care stateau candva monedele.

Sa-i stea inima-n loc, nu alta! Bulibasa din Potcoava este furibund. Din cand in cand obisnuia sa verifice ce-i mai face comoara si sa simta atingerea placuta a aurului. La ultimul control insa, a inghetat. Fiul risipitor i-a lasat doar cateva mahmudele si l-a pradat de 700.000 de lei in bani romanesti. Toate ca toate, insa alta e de fapt problema...ramane cea mica fata batrana.

Principalul suspect a fost imediat Lucian, fiul bulibasei, cunoscut in sat ca mare petrecaret si cheltuitor.

Trist, bulibasa ofteaza si calculeaza: avea aproape 600 de mahmudele, de cate 14 grame. Asadar este mai usor cu peste 8 kilograme de aur. Il doare si felul in care a "operat" tocmai fiul sau.

Pe camerele de supraveghere din curtea "palatului" se vede cum Lucian se urca in masina impreuna cu fosta sotie. Se intampla sambata. De atunci nu i-a mai vazut nimeni din neam, nici macar politia care l-a dat pe hot in urmarire generala.

Sursa: Pro TV

Tags: furturi,

VIDEO PROTVPLUS.RO