Un baiat de 19 ani, mort. A cazut de pe scarile unui turn dezafectat

Dată publicare: 13-10-2010 00:00
Dată actualizare: 30-10-2012 06:22


Se cauta vinovatii in cazul unei tragedii care a indoliat o familie din Salonta, in judetul Bihor. Un baiat de 19 ani, cel mai mare dintre cei 3 frati ai sai, a murit dupa ce a cazut 8 metri in gol, de pe scarile interioare ale unui turn de apa dezafectat

Acolo obisnuiau sa se stranga tinerii din zona, ca sa se distreze departe de ochii indiscreti. Politistii incearca sa afle acum daca turnul respectiv nu ar fi trebuit inchis demult.

Cristian, cum il chema pe tanarul de 19 ani, dar si alti cinci prieteni urcasera pana la nivelul doi in turnul de apa. Inauntru nu este lumina, iar balustradele scarilor fusesera furate demult. O clipa de neatentie si baiatul a pasit in gol.

Cand au coborat pana la platforma de la primul nivel, amicii baiatului l-au gasit zdrobit: se lovise cu capul de o teava din fier, iesita din beton. S-a stins putin mai tarziu, in bratele lor, inainte sa vina ambulanta.

Politistii au aflat ca turnul de apa, care n-a mai fost folosit de ani de zile, le apartine celor de la CFR. Urmeaza sa afle de ce a fost lasat neingradit pana acum.

Tags: accidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO