Pe unde circulam miercuri, in Capitala? Harta strazilor blocate de proteste

×
Codul embed a fost copiat

Sindicalistii ies in strada si timp de 6 ore vor bloca circulatia in centrul Bucurestiului. Liderii mizeaza pe participarea a 20.000 de bugetari, nemultumiti ca si-au pierdut un sfert din leafa si sunt amenintati cu somajul.

Brigada de Politie Rutiera a Capitalei a anuntat ca traficul va fi restrictionat, incepand cu ora 10.00, pe Calea Victoriei, intre Piata Victoriei si strada Dem I. Dobrescu, asigurandu-se traversarea masinilor prin intersectiile cu strada Gheorghe Manu, B-dul Dacia si strada Ion Campineanu.

De asemenea, circulatia va fi oprita pe str. George Enescu, intre B-dul Gheorghe Magheru si Calea Victoriei, pe str. Stirbei Voda, intre str. Ion Campineanu si Calea Victoriei, si pe str. Benjamin Franklin si str. C. A. Rosetti, intre Calea Victoriei si B-dul Nicolae Balcescu. Reluarea circulatiei pe Calea Victoriei se va face in jurul orei 14.30, anunta Brigada Rutiera.

Totodata, in intervalul orar 14.00-15.00, pe perioada deplasarii manifestantilor catre Piata Victoriei, circulatia rutiera va fi restrictionata pe traseul Piata 21 Decembrie (Universitatii) - B-dul Nicolae Balcescu - B-dul Gheorghe Magheru - Piata Romana - B-dul Lascar Catargiu - Piata Victoriei, pe sensul de mers dinspre Piata 21 Decembrie catre Piata Victoriei.

Citește și
Ambulanta SMURD
Ignorati ambulantele in trafic? S-ar putea sa ramaneti fara permis
Mesaj către Zelenski: „OK, am reuşit. Acum du-te şi câştigă lupta”

De la ora 14.00, se restrictioneaza circulatia si pe Soseaua Kiseleff intre Piata Arcului de Triumf si Piata Victoriei. Intre orele 15.00 - 19.00, circulatia masinilor se va desfasura in Piata Victoriei si pe B-dul Aviatorilor (intre Piata Aviatorilor si Piata Charles de Gaulle) in ambele sensuri de circulatie astfel: dinspre Piata Charles de Gaulle, prin B-dul Aviatorilor catre Bd. Lascar Catargiu, si Calea Victoriei si dinspre B-dul Lascar Catargiu si B-dul Iancu de Hunedoara, prin B-dul Aviatorilor catre Piata Charles de Gaulle.

Pasajul Victoriei va ramane deschis circulatiei pe perioada manifestarilor. Politistii rutieri au recomandat soferilor si rute ocolitoare pentru a evita aglomeratia si blocajele in trafic.

Astfel, pentru soferii care circula dinspre zona de nord a Capitalei, se recomanda traseele Piata Presei Libere - Piata Arcului de Triumf - B-dul Maresal Averescu - str. Turda - Podul Grant - Calea Giulesti - Pod Grozavesti - Splaiul Independentei - Piata Unirii sau Piata Presei Libere - Piata Arcului de Triumf - B-dul Maresal Prezan - Piata Charles de Gaulle - Calea Dorobantilor - Soseaua Stefan cel Mare.

Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de sud a Capitalei, politistii recomanda B-dul I.C. Bratianu - Piata Universitatii - B-dul Carol I - Calea Mosilor - Piata Bucur Obor - Soseaua Stefan cel Mare - B-dul Iancu de Hunedoara - Pasajul Victoriei sau B-dul I.C. Bratianu - Piata Universitatii - B-dul Carol I - Calea Mosilor - Piata Bucur Obor - Soseaua Stefan cel Mare - Calea Dorobantilor - Piata Charles de Gaulle. Soferii care circula dinspre zona de est pot alege intre traseul Soseaua Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Soseaua Stefan cel Mare - Calea Dorobantilor - Piata Charles de Gaulle si Soseaua Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Soseaua Stefan cel Mare - B-dul Iancu de Hunedoara - Pasajul Victoriei - Soseaua Nicolae Titulescu.

Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de vest a Capitalei sunt recomandate rutele Calea Crangasi - Podul Grant - Calea Grivitei - B-dul Dacia - Piata Romana - Calea Dorobantilor sau Calea Crangasi - Podul Grant - str. Turda - B-dul Maresal Al. Averescu - Piata Arcului de Triumf - B-dul Maresal Prezan - Piata Charles de Gaulle - Calea Dorobantilor. Hartile cu arterele restrictionate, intervalele orare in care se aplica restrictiile si rutele ocolitoare pot fi vazute pe www.brigadarutiera.ro.

Politistii rutieri mai sfatuiesc soferii bucuresteni sa evite, miercuri, Piata Victoriei, Lascar Catargiu, Aviatorilor, Nicolae Balcescu, Magheru si Calea Victoriei. Acestia mai spun ca bucurestenii ar trebui sa foloseasca cat mai putin masinile personale pentru a evita blocajele in trafic.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Trafic reluat pe DN1A, unde s-a rasturnat un TIR
Trafic reluat pe DN1A, unde s-a rasturnat un TIR

UPDATE: Circulatia rutiera pe DN1A, in zona localitatii brasovene Sacele, a fost reluata, dupa ridicarea unui TIR rasturnat pe sosea, anunta centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Ignorati ambulantele in trafic? S-ar putea sa ramaneti fara permis
Ignorati ambulantele in trafic? S-ar putea sa ramaneti fara permis

Data viitoare cand auziti sirena unei ambulante, ganditi-va macar ca ati putea sa ramaneti pietoni si fara cateva sute de lei in buzunar, daca nu va pasa ca viata cuiva este in pericol.

A inceput recensamantul rutier! Asa vom afla unde trebuie investiti banii
A inceput recensamantul rutier! Asa vom afla unde trebuie investiti banii

Avem prea putini bani pentru cate autostrazi, poduri sau tuneluri sunt necesare. Asadar cum impartim bruma de fonduri pentru investitii? Raspunsul vine de la recensamantul de trafic rutier, care a inceput de luni in toata tara.

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia
România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia

Damen a dat România în judecată la Curtea Internaţională de Arbitraj de la Viena, cerând rezilierea acordului de asociere încheiat în 2018, prin care statul român a devenit acţionar majoritar (51%) al companiei Damen Shipyards Mangalia SA.

Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate.
Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate. "Va exista un răspuns foarte dur"

O aliată a lui Vladimir Putin, a avertizat, marţi, că Rusia este gata să riposteze dacă activele sale îngheţate, de aproape 300 de miliarde de dolari, vor fi confiscate de Occident şi folosite pentru a ajuta Ucraina.