STOP TORTURARII ANIMALELOR!

21-05-2009 00:00


Am spus impreuna “STOP torturarii animalelor!” si am invins! Demersul nostru comun a dezmortit mana alesilor, care au umblat la Legea privind protectia animalelor.

 

Au modificat-o in asa fel incat cei care se fac vinovati de tortura sau rele tratamente pot ajunge la inchisoare.

Ne-am bucurat, in ianuarie 2008, alaturi de cei peste 215.000 de romani care au semnat petitia de pe site-ul Stirilor ProTV prin care ceream o noua lege, pedepse aspre pentru vinovati si infiintarea Politiei Animalelor, dupa model occidental.
 

Cu sprijinul vostru, am schimbat mentalitati: am vazut oameni ai legii intervenind in cazuri altadata considerate banalitati. Am fost cautati de oameni simpli care ne-au semnalat abuzuri ale celor de langa ei, dar si de figuri cunoscute care si-au oferit sprijinul.
 

Elanul celor cu putere de decizie s-a poticnit, insa! Desi multumita voua exista legea privind protectia animalelor, nu este aplicata asa cum trebuie. Nu avem o Politie a Animalelor care sa faca acest lucru, decat intr-un sector al Capitalei.
 

Senatorii au spus “DA” atunci cand le-a venit randul sa voteze infiintarea acestei institutii. Din pacate, deputatii n-au depasit momentul trecerii proiectului pe ordinea de zi.
Urmarea?
Vedem si-acum, zi de zi, cum cainii sunt otraviti si lasati sa moara in chinuri. Caii sunt batuti sau, si mai rau, schingiuiti, ucisi, facuti bucati si dati drept hrana animalelor de la zoo. In continuare, romanii isi sufoca vitele si oile in vehicule improvizate. Un accident mai usor se transforma in macel. Iar lista abuzurilor poate continua.

Toate acestea se intampla pentru ca, desi avem o LEGE, nu este aplicata corespunzator! Prea putini sunt cei care platesc.
 

Aici, intervenim noi. Stirile ProTV reiau campania “STOP torturarii animalelor!”, pentru a-i convinge pe alesi ca este nevoie de o institutie care sa aplice actul normativ!
Fiti alaturi de noi, iar mesajele voastre vor ajunge la cei in masura sa urgenteze infiintarea Politiei Animalelor!

VIDEO PROTVPLUS.RO