Oribil! Tortureaza si omoara tigrii ca apoi sa faca vin din oasele lor!

Ultima actualizare: 03-10-2012 04:56
tigri

1500 de feline de la un parc din Guilin, din sud-vestul Chinei, sunt tinute in conditii deplorabile pana mor. Dupa aceea trupurile le sunt jupuite de blana, iar carcasele si oasele sunt folosite ca materie prima pentru a face vin.

Drama animalelor

In spatele gratiilor ruginite, un mascul de tigru slab ca un schelet sta intins pe podeaua mizerabila a custii, condamnat la suferinta. Plin de bube si de rani netratate isi asteapta practic sfarsitul.

Este doar o mica parte din povestea incredibila a unor tigrii de la un parc din Guilin, sud-vestul Chinei, care nu-si gasesc linistea nici dupa moarte.

Daily Mail relateaza despre iadul prin care trec zi de zi pana ce ajung orbi, cu oasele deformate si zac aproape nemiscati, sleiti de putere.

Animalele, majoritatea tigrii siberieni, valoreaza mai mult moarte decat vii. Astfel, 250 de grame de oase de la un singur tigru pot ajunge la suma de 225.000 de lire sterline. De aici, o adevarata afacere. O sticla se vinde cu 185 de lire bucata, dar vinul de colectie se vinde si cu 600 de lire.

Vinul din oase de tigru are o traditie indelungata in China. Sunt 2.000 de ani, de cand asiaticii il folosesc ca medicament.

Tigrul, in credinta chinezilor, simbolizeaza puterea. Este si motivul pentru care cel care bea licoarea tamaduitoare ia din puterea animalului si devine mai puternic.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO