Sfarsit de vacanta cu ghinion! Doua masini s-au ciocnit pe DN1

Dată publicare: 05-01-2009 00:00
Dată actualizare: 16-07-2012 22:02


Socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ. Asta pot spune sute de soferi care s-au intors duminica seara din Valea Prahovei pe DN1.


Si-au propus sa plece la drum la caderea intunericului ca sa evite traditionala aglomeratie de pe acest drum, insa planurile le-au fost date peste cap de un accident.

Zeci de minute in sir masinile au ramas blocate in coloana dupa ce doua automobile s-au ciocnit la iesirea din Predeal.

Martorii spun ca accidentul a fost provocat de un sofer de taxi, care a pierdut controlul volanului, iar masina a ajuns pe contrasens si a lovit un alt automobil.

Trei persoane au fost ranite in urma impactului si au fost transportate la spitalul judetean din Brasov. In zona insa, circulatia a fost complet bulversata. Timp de 40 de minute, masinile au asteptat in coloana.

Nu au inaintat nici macar un centimetru, spre disperarea soferilor care, de ce le-a fost frica nu au scapat. Au plecat seara din statiuni, ca sa evite aglomeratia, dar s-au trezit captivi in trafic.

Surprinzator insa, in timpul zilei s-a circulat fara probleme pe DN1. Asta si pentru ca multi turisti nu au vrut sa renunte asa, usor, la distractia de pe partii si si-au amanat plecarea din Valea Prahovei cu inca o zi.


VIDEO PROTVPLUS.RO