Sfarsit crunt! Si-a omorat sotia in bataie si apoi s-a spanzurat

13-05-2010 00:00

30 de ani presarati de scandaluri si batai s-au incheiat cu o dubla tragedie intr-o localitate din Bacau. O femeie de 54 de ani a fost gasita fara viata de catre vecinii ei, dupa ultima bataie teribila incasata de la sot.

Cand a aflat ca femeia s-a stins, omul s-a temut ca il paste inchisoarea si a preferat sa o urmeze in moarte.

Oamenii din localitatea Casin sunt ingroziti de sfarsitul celor doi soti. Mai intai, o vecina a gasit-o fara viata pe femeie in apropierea casei. Era plina de lovituri pe tot corpul. Imediat, vecinii l-au sunat pe barbat, care muncea ca sofer pe salvarea unei societati din Onesti.

Omul ar fi spus chiar atunci ca nu mai are pentru ce trai. La scurt timp, s-a spanzurat la serviciu. Acum, dupa acest sfarsit sinistru, vecinii vorbesc despre o casnicie plina de scandaluri care le-a adus multa nefericire la amandoi.

Inainte sa-si dea duhul, femeia de 54 de ani incasase o bataie crunta de la sotul ei. Barbatul era mai mereu violent si se razbuna astfel pe ea pentru ca nu suporta sa o vada bauta. Dupa ultima bataie, nici macar n-a lasat-o pe femeie sa mearga la spital. Desi traisera 30 de ani impreuna, cei doi nu aveau copii.


VIDEO PROTVPLUS.RO