Scandal la spitalul din Reghin! Medicii, acuzati ca nu si-au facut treaba

Dată publicare: 28-01-2009 00:00
Dată actualizare: 02-05-2012 21:21


O familie ii acuza pe medicii de la urgente ca nu au facut tot posibilul sa salveze viata unui barbat de 27 de ani, care a suferit un grav accident. A fost nevoie de interventia jandarmilor pentru a calma spiritele.


Accidentul s-a petrecut pe platforma fostei fabrici Metalurgica din Reghin. Mai multi oameni adunau caramizi din cladirea dezafectata, fara sa tina cont insa de pericolele la care se expun. Barbatul de 27 de ani a incercat sa demoleze un perete, cand o bucata de beton s-a prabusit peste el si l-a strivit.

Oamenii aflati pe platforma au sunat disperati la ambulanta. Barbatul era mai mult mort decat viu, iar toate eforturile medicilor de a-l salva au esuat.

Oamenii legii au deschis o ancheta pentru a stabili in ce imprejurari a murit barbatul. Firma care asigura paza obiectivului a fost sanctionata, pentru ca a permis accesul in cladirea dezafectata. Actualul proprietar al terenului pe care s-a petrecut nenorocirea va fi sanctionat si el cu pana la 5.000 de lei. 

Medicii legisti vor face autopsia barbatului mort, pentru a stabili cauza exacta a decesului. Rudele acestuia se mai gandesc inca daca sa depuna plangere impotriva medicilor pe care ii acuza ca nu si-au facut treaba. Victima a lasat in urma o sotie si trei copii.

Tags: accidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO