Rottweilerul care s-a adapostit intr-un club nu si-a gasit inca stapanul


Ultimul update: Sambata 30 Iunie 2012 05:21
Data publicarii: Miercuri 06 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Asta chiar daca multi oameni i-au sunat pe reprezentantii asociatiei din Bucuresti care il gazduieste. Unii au sustinut chiar ca sunt adevaratii proprietari ai animalului, numai ca voluntarii au organizat apoi o intalnire de identificare.

Cainele se afla intr-un adapost deja de cateva zile si ocupa singur o cusca. Este o rasa solitara si nu accepta alti dulai prin preajma.

Potrivit veterinarilor, evenimentele din ultimele zile l-au stresat , iar acest lucru ii provoaca o salivare puternica. Intre timp, telefonul sefului de adapost suna permanent.

Unii vor sa-l adopte, altii, patru pana acum, au declarat ca au recunoscut animalul de la televizor si ca sunt adevaratii lui proprietari. Il iau acasa numai daca si cainele doreste acest lucru, a fost raspunsul celor care il ingrijesc acum.

Un baiat sustine ca si-a recunoscut cainele dupa un semnalment special, o pata de pe burta. L-ar fi pierdut de Revelion cand din cauza zgomotului produs de petarde, rottweilerul a fugit din curte.

Asa ca voluntarul il invita pe Alexandru la identificare. Intre timp, un alt presupus proprietar a revendicat cainele. A trimis chiar si cateva poze prin email. S-ar numi Lord si i-a fost furat acum un an. Numai ca va trebui sa treaca si el de testul identificarii.

Daca in cateva zile nu va fi gasit proprietarul, cainele ar urma sa ajunga in casa cuiva care vrea sa-l adopte oricum. Potrivit contractului de adoptie, dupa aceea, stapanul de drept al animalului mai are doar cateva saptamani sa-l revendice, altfel l-a pierdut pentru totdeauna.

 

Tags: animale,

Devotament de caine! Si-a salvat stapanul din ghearele unei pume!
Grav bolnav si speriat, un rotweiller si-a gasit adapost intr-un club!
VIDEO PROTVPLUS.RO