"Romania, te iubesc", cea mai noua emisiune marca Stirile ProTV


Ultimul update: Vineri 15 Decembrie 2017 16:23
Data publicarii: Luni 22 Septembrie 2008 19:45
Categorie: Stiri

Prezentata de Cristian Leonte, emisiunea va fi difuzata in direct incepand din 28 septembrie, in fiecare duminica, de la ora 18:00.

Echipa Stirilor Pro Tv isi propune cu fiecare editie sa faca dezvaluiri remarcabile pentru romani si sa le arate realitatea care nu se vede cu ochiul liber. Duminica de duminica, timp de 60 de minute, Cristian Leonte si invitatii sai, corespondentii Stirilor Pro Tv Paula Herlo, Carmen Avram si Alex Dima, jurnalistii care au investigat cazurile ce urmeaza sa fie prezentate in emisiune, vor aduce in atentia telespectatorilor subiecte impresionante si teme sociale coplesitoare.

Astfel, bazandu-se pe investigatia in viata reala, cei mai buni jurnalisti din Romania vor aduce in fata publicului un cocktail puternic de anchete, radiografii de fenomene, reportaje de culise, interviuri, analize jurnalistice, atitudine, spectacol de imagine si realitate.

Soarta copiilor din centrele de plasament, care, dupa ce implinesc 18 ani sunt pur si simplu aruncati in strada, povestea emotionanta a unei tinere de numai 19 ani, care a adoptat doi frati cersetori si neregulile din sistemul de protectie a copilului sunt doar citeva dintre subiectele pe care noul magazin jurnalistic le propune telespectatorilor sai.

De asemenea, Romania, te iubesc! va dezbate teme precum desertificarea care afecteaza anumite zone din Romania, prabusirea deliberata a monumentelor arhitecturale din Bucuresti, pentru a servi unei afaceri de zeci de milioane de euro si dramele traite de cuplurile care nu pot avea copii si care nu sunt ajutati cu nimic de statul roman, care nu considera infertilitatea o boala.

Cristian Leonte, cel care in fiecare duminica va avea invitati specialisti din toate domeniile si jurnalisti de calibru, a marturisit ca este “foarte onorat si mindru” sa prezinte Romania, te iubesc!. “Va fi greu sa nu fiu impresionat de povestile incredibile din emisiune. Subiectele vor fi totdeauna foarte puternice si ii vor face pe oameni sa vada si sa simta ca pot schimba ceva. Chiar daca e numai felul in care privesc o situatie sau un om”, a declarat Cristian.

VIDEO PROTVPLUS.RO