Preotul din Medias va imparti acelasi mormant cu fiii pe care i-a ucis

30-06-2010 00:00


Zi neagra la Targu Mures. Baietii de 5 si 7 ani, sacrificati chiar in biserica unitariana din Medias, acolo unde predica tatal lor, au fost condusi pe ultimul drum. Si el ii va insoti in eternitate, pentru ca toti trei vor imparti acelasi mormant. 

Trupurile preotului si ale copiilor sai pe care i-a macelarit chiar in biserica in care slujea, au fost depuse marti seara la capela cimitirului Livezeni, din Targu Mures.

Sute de oameni cu ochii inlacrimati au tinut sa-i conduca pe ultimul drum pe cei doi baieti.

Oamenii nu inteleg nici acum ce anume i-a intunecat mintile preotului intr-atat incat sa-si omoare copiii. Acesta era extrem de tulburat din cauza sotiei lui, care sufera de o boala necrutatoare, in faza terminala, iar psihologii cred ca a cedat psihic in fata durerii care il coplesise.

Enoriasii care i-au ascultat predicile si i-au urmat sfaturile spun insa ca preotul ar fi trebuit sa dea dovada de mult mai multa tarie de caracter.

El este inmormantat impreuna cu cei doi copii ai sai pe locul de veci pe care tatal sau si-l cumparase pentru el, dar a ajuns acum sa-si ingroape acolo fiul si nepotii.

Tags: crime,

VIDEO PROTVPLUS.RO