Pregateste-te pentru neasteptat: din 15 septembrie vin stirileprotv.ro!

×
Codul embed a fost copiat

Luni, 15 septembrie, la ora 19.00, divizia de online a PRO TV lanseaza un nou site: www.stirileprotv.ro. Noul site va aduna toate stirile importante din Romania si din lume, oferindu-le vizitatorilor posibilitati de vizionare in premiera.

Sectiunea “Videoteca” aduna toate toate fisierele video ale stirilor de pe site. Vizitatorul le poate urmari fullscreen si poate selecta calitatea filmului in functie de caracteristicile calculatorului sau. In plus, poate da o nota fiecarui video si le poate urmari pe cele mai vizionate, comentate, votate. Isi poate construi chiar propriul jurnal de stiri adaugind stirile care il intereseaza in “Lista ta”.

In sectiunea numita Show-buzz vor putea fi accesate cele mai tari stiri despre viata mondena, barfe de la Hollywood, fite de Romania, stiri despre tot ce misca in muzica si entertainment. Incitanta sectiune a stirilorprotv.ro analizeaza vedete din patru domenii Film / TV, Muzica, Entertainment si Erotic.
Site-ul www.stirileprotv.ro ofera posibilitatea vizitatorilor de a-si selecta doar stiri dintr-o anumita zona a tarii, cu un simplu click pe harta Romaniei aflata in sectiunea Stiri locale.

Ca si in cazul protv.ro, reporterii site-ului se bazeaza pe informatiile si imaginile venite de la telespectatorii Pro TV. Stirile, fotografiile si imaginile filmate de vizitatorii site-ului sunt preluate de catre reporterii Protv si pot ajunge pe site sau la TV.
Sectiunea Exclusive include materialele trimise de utilizatori, dar si interviurile, portretele, topurile, dezbaterile sau reportajele concepute special pentru voi. Reporterii stirileprotv.ro fac haz de necaz pe marginea "subiectelor fierbinti ale zilei" si asezoneaza totul cu ironie, satira si umor negru.

In fiecare zi, vizitatorii siteului pot vedea pe stirileprotv.ro care sunt cele mai citite sau comentate stiri, si care sunt cele mai vizualizate, notate sau embedate video, in sectiunea Top citite, comentate, embeded. Toti cei care au un site propriu sau un blog pot lua de pe stirileprotv.ro orice fisier video, il pot trimite prietenilor si, de asemenea, pot viziona alte stiri care au legatura cu stirea preluata. Cu doar un click, cele mai importante stiri Pro Tv pot ajunge pe site-ul vizitatorilor stirilorprotv.ro. 
Protv.ro a fost lansat pe 26 septembrie 2006 si primul record de trafic a fost atins cu imaginile surprinse de Sergiu Matei. Reportajul despre pelerinii tibetani impuscati de soldatii chinezi aducea prima nominalizare romaneasca la prestigioasele premii Emmy, iar articolul de pe site-ul protv.ro atras peste 200.000 de vizitatori din intreaga lume. In 2007, protv.ro era primul site al unei televiziuni din Romania care permita vizitatorilor sai sa preia continut video propriu, prin sistemul embed. 

Citește și
Noul site al Stirilor Pro Tv, din 15 septembrie. Fii pe faza!
Fii pe faza! www.stirileprotv.ro, din 15 septembrie
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

De la spectacolul dansului (Dansez pentru tine) pina la cel sportiv, protv.ro n-a ratat nimic. Cele mai tari meciuri din Champions League au putut fi urmarite in direct, numai pe www.protv.ro.
Mereu alaturi de noi, vizitatorii protv.ro au trimis cele mai tari imagini si mai proaspete informatii din toate colturile tarii. Campania Stop torturarii animalelor, lansata in septembrie 2007 a strins peste 200.000 de semnaturi online si a dus la modificarea legii ce pina atunci permitea eutanasierea cateilor fara stapini.

Ultimul record de trafic stabilit de protv.ro a fost inregistrat pe 10 septembrie 2008, cind 130.939 de vizitatori (potrivit trafic.ro) au accesat protv.ro pentru a urmari, in direct, experimentul de la Geneva si materialele cu acest subiect.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Portret www.protv.ro: Protv.ro de la inceputuri pana in viitor
Portret www.protv.ro: Protv.ro de la inceputuri pana in viitor

La inceput, a fost www-ul. Cand ne-am lansat, nimeni nu ne dadea nici o sansa. Porneam de jos, de la talpa Internetului. O simpla pagina web intre altele.

Fii pe faza! www.stirileprotv.ro, din 15 septembrie
Fii pe faza! www.stirileprotv.ro, din 15 septembrie

Din 15 septembrie, spectacolul vietii este si pe www.stirileprotv.ro. Informatii de ultima ora, stiri din orasul tau, interviuri si reportaje exclusiv online, cele mai tari zvonuri din showbiz. Le gasesti pe toate pe noul site al Stirilor ProTv.

Recomandări
Ciolacu pretinde că inflația scade lunar în România, dar uită să spună că e la cel mai înalt nivel din UE
Ciolacu pretinde că inflația scade lunar în România, dar uită să spună că e la cel mai înalt nivel din UE

Marcel Ciolacu pretinde că inflația este pe un trend descendent în România, cu scăderi lunare. Totuși, țara noastră a rămas cu cea mai mare inflație din Europa, arată statisticile oficiale.

Marcel Boloș: „În ultimul an, agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă” dar „e loc de creștere”
Marcel Boloș: „În ultimul an, agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă” dar „e loc de creștere”

România are un rating suveran și o perspectivă stabilă economic, confirmată de agențiile internaționale de rating, „dar asta nu înseamnă că nu există loc de creștere”, afirmă ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.

Zelenski îi trage de mânecă pe aliații NATO: „Ucraina are nevoie de cel puțin șapte sisteme de apărare antiaeriană Patriot”
Zelenski îi trage de mânecă pe aliații NATO: „Ucraina are nevoie de cel puțin șapte sisteme de apărare antiaeriană Patriot”

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, le-a spus liderilor din Alianța Nord-Atlantică (NATO) de ce ar avea nevoie țara sa pentru a putea face față atacurilor aeriene lansate fără oprire de armata Kremlinului.