Pregateste-te pentru neasteptat: din 15 septembrie vin stirileprotv.ro!

Ultima actualizare: 20-06-2012 10:58

Luni, 15 septembrie, la ora 19.00, divizia de online a PRO TV lanseaza un nou site: www.stirileprotv.ro. Noul site va aduna toate stirile importante din Romania si din lume, oferindu-le vizitatorilor posibilitati de vizionare in premiera.

Sectiunea “Videoteca” aduna toate toate fisierele video ale stirilor de pe site. Vizitatorul le poate urmari fullscreen si poate selecta calitatea filmului in functie de caracteristicile calculatorului sau. In plus, poate da o nota fiecarui video si le poate urmari pe cele mai vizionate, comentate, votate. Isi poate construi chiar propriul jurnal de stiri adaugind stirile care il intereseaza in “Lista ta”.

In sectiunea numita Show-buzz vor putea fi accesate cele mai tari stiri despre viata mondena, barfe de la Hollywood, fite de Romania, stiri despre tot ce misca in muzica si entertainment. Incitanta sectiune a stirilorprotv.ro analizeaza vedete din patru domenii Film / TV, Muzica, Entertainment si Erotic.
Site-ul www.stirileprotv.ro ofera posibilitatea vizitatorilor de a-si selecta doar stiri dintr-o anumita zona a tarii, cu un simplu click pe harta Romaniei aflata in sectiunea Stiri locale.

Ca si in cazul protv.ro, reporterii site-ului se bazeaza pe informatiile si imaginile venite de la telespectatorii Pro TV. Stirile, fotografiile si imaginile filmate de vizitatorii site-ului sunt preluate de catre reporterii Protv si pot ajunge pe site sau la TV.
Sectiunea Exclusive include materialele trimise de utilizatori, dar si interviurile, portretele, topurile, dezbaterile sau reportajele concepute special pentru voi. Reporterii stirileprotv.ro fac haz de necaz pe marginea "subiectelor fierbinti ale zilei" si asezoneaza totul cu ironie, satira si umor negru.

In fiecare zi, vizitatorii siteului pot vedea pe stirileprotv.ro care sunt cele mai citite sau comentate stiri, si care sunt cele mai vizualizate, notate sau embedate video, in sectiunea Top citite, comentate, embeded. Toti cei care au un site propriu sau un blog pot lua de pe stirileprotv.ro orice fisier video, il pot trimite prietenilor si, de asemenea, pot viziona alte stiri care au legatura cu stirea preluata. Cu doar un click, cele mai importante stiri Pro Tv pot ajunge pe site-ul vizitatorilor stirilorprotv.ro. 
Protv.ro a fost lansat pe 26 septembrie 2006 si primul record de trafic a fost atins cu imaginile surprinse de Sergiu Matei. Reportajul despre pelerinii tibetani impuscati de soldatii chinezi aducea prima nominalizare romaneasca la prestigioasele premii Emmy, iar articolul de pe site-ul protv.ro atras peste 200.000 de vizitatori din intreaga lume. In 2007, protv.ro era primul site al unei televiziuni din Romania care permita vizitatorilor sai sa preia continut video propriu, prin sistemul embed. 

De la spectacolul dansului (Dansez pentru tine) pina la cel sportiv, protv.ro n-a ratat nimic. Cele mai tari meciuri din Champions League au putut fi urmarite in direct, numai pe www.protv.ro.
Mereu alaturi de noi, vizitatorii protv.ro au trimis cele mai tari imagini si mai proaspete informatii din toate colturile tarii. Campania Stop torturarii animalelor, lansata in septembrie 2007 a strins peste 200.000 de semnaturi online si a dus la modificarea legii ce pina atunci permitea eutanasierea cateilor fara stapini.

Ultimul record de trafic stabilit de protv.ro a fost inregistrat pe 10 septembrie 2008, cind 130.939 de vizitatori (potrivit trafic.ro) au accesat protv.ro pentru a urmari, in direct, experimentul de la Geneva si materialele cu acest subiect.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO