Politia Romana a renuntat la celebrele Loganuri de 70.000 de euro


Ultimul update: Sambata 24 Martie 2012 10:32
Data publicarii: Miercuri 29 Iulie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Noua dintre cele 28 de contracte de achizitie au fost reziliate, asta dupa ce la sfarsitul anulului trecut, toata conducerea Inspectoratului General a fost decapitata. Masinile vor ajunge oricum la Rutiera, numai ca sunt mai ieftine cu 60%.

 

Scandalul Loganurilor scumpe ca niste adevarate limuzine pare ca s-a incheiat, in sensul ca Politia Rutiera va primi pana la urma 449 de masini, de 34.000 de euro fiecare si nu de 70.000. In acesti bani intra autoturismul propriu-zis si echipamentele de pe el.

Ca sa nu ramana in urma celor de la Rutiera, si criminalistii vor avea pe mana echipamente de 64.000 de euro.

Fabulos este insa pretul unui Mercedes Sprinter, destinat structurii SIAS, evaluat la 436.000 de euro. Masina nu este din aur, cum probabil sunteti tentati sa credeti, dar este destinata unor actiuni speciale, cum ar fi o interventie in cazul unei luari de ostatici, anunta sefii politiei.

Extrem de interesant este ca toate aceste achizitii facute anul trecut raman in picioare, chiar daca la tara aceeasi institutie isi trimite agentii in misiune pe bicicleta. De ce se intampla asta? Contractele au fost atat de bine facute, incat daca ar fi reziliate, statul ar saraci si mai tare.

VIDEO PROTVPLUS.RO