Masezele clubului SexyLands invatau "meserie" chiar de la Dyandy!

Ultima actualizare: 11-10-2012 03:30

Procurorii spun ca designerul retinut pentru proxenetism intretinea relatii sexuale cu tinere maseze sub pretextul ca le... invata si le deschide drumul spre o cariera in Bucuresti.
 

Motivarea hotararii de arest preventiv, arata ca Danut Parvan, alias Dyandy, racola tinere din provincie carora le promitea o cariera de succes in lumea modei, dar si multi bani. Fara sa tina cont de varsta acestora sau de discernamantul lor, creatorul de moda intretinea cu acestea relatii sexuale, sub pretextul ca le invata si le introduce in lumea modei.

Insa totul era doar o iluzie, fetele ajungeau intr-o lume a prostitutiei si primeau in schimbul serviciilor sexuale intre 200 si 500 de lei. Din care Dyandy isi lua bineinteles partea, spun procurorii.

Instanta a decis in data de 13 august ca Danut Parvan zis Dyandy sa fie retinut si izolat pentru 29 de zile pentru anihilarea retelei pe care a creat-o. Potrivit unor surse judiciare mai multe persoane, chiar si din lumea politica au fost identificate, dupa ce au frecventat salonul erotic al lui Dyandy.

Danut Parvan s-a lansat in moda acum 16 ani si are si cateva magazine. Multi il acuza ca prin intermediul banilor incerca sa intre intr-un mediu care ii asigura celebritatea.

Cladirea in care functiona bordelul a fost inchiriata de DyAndy, care era in conflict cu proprietarii. In salon au lucrat cel putin cinci fete, dintre care una minora. Au povestit deja ca erau nopti in care primeau si 2000 de lei, bani pe care ii imparteau cu patronul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO