Lupte grele inaintea derbiului dintre Unirea Urziceni si Dinamo!

Ultima actualizare: 25-03-2012 10:47

Inversunarea s-a vazut duminica seara in teren, dar si printre suporteri. Chiar inaintea partidei, fanii "cainilor rosii" au asediat stadionul gazdelor, intr-o incercare disperata de a ajunge in tribune.


Asaltul furibund al multimii a fost oprit cu greu de fortele de ordine mobilizate sa apere intrarea in stadion.

Cei de la Unirea Urziceni sustin ca suporterii dinamovisti n-au respectat intelegerea dintre cele doua cluburi si ar fi incercat sa intre pe stadion mai multi fani decat numarul de locuri destinate lor.

Gazdele acuza ca dinamovistii ar fi falsificat astfel mai multe bilete. Si, pentru a nu fi descoperiti, ar fi profitat de neatentia paznicilor si ar fi taiat cablurile de alimentare de la turnichete si ar fi furat cititoarele codurilor de bare de pe bilete. Nu este adevarat, au replicat suporterii alb-rosii.

In isteria generala, s-a luat decizia ca pe stadion sa intre doar suporterii cu buletin de Ialomita.

In cele din urma, fortele de ordine au oprit asaltul dinamovistilor, carora li s-a permis accesul in tribune. Au privit insa cum, pe teren, echipa lor favorita este ingenuncheata de Unirea Urziceni, care dupa victoria cu 1-0, a trecut pe primul loc in clasamentul Ligii I si are mari sanse la titlu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO