Furt de identitate. O maicuta habar nu avea ca stie sa faca vraji


Ultimul update: Miercuri 24 Octombrie 2012 12:42
Data publicarii: Sambata 15 Noiembrie 2008 00:00
Categorie: Constanta

"Maica Maria deschide pravila bisericeasca de luni pana luni. Aduce persoana iubita inapoi, scoate argintul viu, alunga vraji".

Toate aceste promisiuni apar in anuturi ce au umplut ziarele din Constanta. Sunt insotite si de fotografia unei maicute, care jura ca nu are nicio legatura cu ele. Habar nu are cine i-a folosit poza ca sa-i pacaleasca pe oameni.

Reprezentantii bisericii au mers direct la politie, sa-i prinda pe cei care se ascund in spatele escrocheriei. Ei au depus si o dovada clara la sectie - o convorbire telefonica intre un preot, care s-a dat drept client, si falsa maicuta.

Maicuta a carei poza a fost folosita in anunturi traieste la o manastire din Tecuci. Un lucru stiut, se pare, si de cea care ii foloseste imaginea.

In realitate insa, maicuta nu avea habar de ceea ce se intampla. Dupa ce a aflat, a depus o plangere. Cea care i-a folosit imaginea a gasit insa o portita in lege. Vorbim despre un prejudiciu de imagine, spun politistii, iar asta se rezolva doar in sala de judecata, nicidecum la sectie.

Reprezentantii arhiepiscopiei spun ca, la nevoie, vor face si pe detectivii si ii vor da in judecata pe cei care se folosesc de imaginea bisericii.

Politistii spun ca oricine a fost inselat prin astfel de anunturi poate depune o plangere. In acest caz, falsele maicute pot fi cercetate penal, pentru inselaciune.

Vrajitores resurectus! Britanicii cer gratierea post-mortem a vrajitoarelor
Elodia, la mica publicitate! E disparuta oficial!
Jurnalistii de la Al Jazeera, indignati de vrajitoarele din Romania
VIDEO PROTVPLUS.RO