Femeia gasita moarta in canalul Dunare - Marea Neagra a fost ucisa!

Ultima actualizare: 16-10-2012 09:26

Se confirma scenariul unei crime terifiante, in cazul femeii care a fost gasita in urma cu trei zile in apele canalului Dunare - Marea Neagra.


Era strans legata de o bucata mare din beton, pe care anchetatorii au reusit miercuri s-o aduca la suprafata. Oamenii legii au avut mult de furca pentru a scoate la suprafata bucata de beton. Primul utilaj nu a facut fata si abia dupa ce a sosit un altul au reusit sa duca la bun sfarsit operatiunea.

Criminalistii au estimat la 200 de kilograme greutatea blocului de beton de care era legat cadavrul cu un cablu metalic, de gat si de picioare.

In aceste conditii cade ipoteza unei sinucideri, pentru ca victima nu ar fi avut cum sa impinga singura in apa pietroiul urias.

Primele cercetari arata ca blocul din beton statea la sapte metri adancime de aproximativ trei saptamani, la fel ca si trupul gasit.

Asadar, se contureaza tot mai mult ipoteza unei crime. Legistii urmeaza sa stabileasca daca victima a murit inainte sau dupa ce a fost aruncata in apa. In paralel, oamenii legii fac eforturi disperate ca sa stabileasca identitatea femeii.

In aceeasi zona a fost gasit luna trecuta cadavrul unui barbat, legat si el de mai multe pietre. Tot acolo isi abandonase victimele si un criminal in serie, condamnat deja dupa ce politistii au scos apa trei cadavre, tinute pe fundul apei cu bolovani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO