Doua femei au scapat cu viata dintr-un incendiu cauzat de un scurtcircuit


Ultimul update: Miercuri 09 Mai 2012 11:24
Data publicarii: Marti 25 Mai 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

UPDATE: Un bloc intreg din Timisoara, locuit mai ales de femei in varsta si plin de un fum periculos de la un puternic incendiu, a avut nevoie de ajutor.

Intr-o situatie limita au fost in special o femeie de 48 de ani si mama ei, de 88, proprietarele apartamentului care s-a aprins. Pentru ca nu mai era chip sa ajunga la usa, acestea au iesit pe geam, dupa ce pompierii au montat o scara speciala. Au urmat apoi alte evacuari dramatice.

Imaginea femeii care statea pe pervaz si isi asteapta salvarea, in timp ce fumul iesea pe toate geamurile casei, este cumplita. A incercat sa isi pastreze calmul, pana cand pompierii au urcat scara speciala. O situatie disperata in care a ajuns dupa ce la iesirea din locuinta flacarile au facut bariera. De teama ca va sfarsi intoxicata, doamna a iesit pe fereastra. I-a rugat pe salvatori sa-i scoata intai si-ntai mama, o batrana 88 de ani, si apoi sa se intoarca dupa ea.

Dupa zece minute de emotii si rugaciuni, pompierii au ajuns si la ea. Si nu au fost singurele evacuate de urgenta. Mai multe vecine si inclusiv una dintre pisicile lor au fost scoase pe brate. Cu noduri in gat, rudele au privit interventia.

Din partea medicilor, numai vesti bune: toata lumea este in afara pericolului. Din partea pompierilor, anunturile nu suna deloc bine: casa celor doua a fost complet distrusa. De un scurtcircuit, cel mai probabil.

Tags: incendii,

Incendiu intr-un bloc din Sibiu! Trei oameni, intoxicati cu fum!
Un incendiu a pus pe jar un cartier din Mizil!Vezi VIDEO si comenteaza
Incendiu devastator in statiunea Moeciu! Trei pensiuni, complet distruse
VIDEO PROTVPLUS.RO