Doi vamesi de la Moravita, ce erau cercetati in libertate, au fost arestati

21-02-2011 23:47


Vama Stamora Moravita

Doi vamesi de la Vamai Moravita si Foeni in cazul carora Curtea de Apel Bucuresti a dispus cercetarea in libertate vor fi arestati preventiv, dupa ce instanta suprema a admis, luni seara, contestatia procurorilor anticoruptie.

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au judecat, luni, recursul procurorilor anticoruptie fata de decizia din 10 februarie a Curtii de Apel Bucuresti privind cercetarea in libertate a lui Ghita Cristian Burdan, vames la PTF Foeni si a lui Teodor Badau, vames la PTF Moravita.

Instanta a admis contestatia procurorilor si a decis arestarea preventiva a celor doi pentru 29 de zile. Totodata, ICCJ a respins recursurile lui Marius Horatiu Petruta, Ana Cumpanasoiu si Claudiu Daniel Cancescu, vamesi de la PTF Moravita si ale lui Gheorghe-Catalin Dorobantu si Dan Sava, suspectati de trafic cu tigari, astfel ca cei cinci raman in continuare in arest preventiv.

Cei sapte fac parte din lotul celor 86 de persoane acuzate de fapte de coruptie la vamile Moravita si Foeni, din judetul Timis.

Cunoasteti cazuri de coruptie in vami? Trimiteti povestile pe www.stirileprotv.ro!

Sursa: Pro TV

Tags: coruptie, vami,

VIDEO PROTVPLUS.RO