Doi soti au fost gasiti morti in propria locuinta, intr-o balta de sange

Ultima actualizare: 19-06-2012 07:56

Scene de groaza joi dimineata la Targoviste, unde doi pensionari, sot si sotie, au fost gasiti morti si plini de sange in casa lor. Initial, politistii s-au gandit la un atac violet, dar apoi un alt scenariu, si mai diabolic, le-a incoltit in minte.

 

Acum, banuiesc ca femeia si-a injunghiat sotul si apoi s-a sinucis.

Vecinii oamenilor povestesc ca barbatul si femeia se certau des si aveau patima alcoolului. Cel mai probabil, spun acestia, cei doi soti au baut, iar apoi s-au luat la cearta. De trei zile, insa, n-au mai dat niciun semn de viata.

Asa ca oamenii au alertat-o pe fiica lor din Italia. Aceasta a venit de urgenta, joi dimineata, in tara si si-a sunat incontinuu parintii, incercand sa dea de ei. Cand a ajuns in casa parinteasca si a vazut ca nu-i deschide nimieni usa, a sunat la 112.

Pompierii au intrat cu forta si au dat de scena de groaza. Cei doi soti erau morti, in baie, iar prin camera erau multe pete de sange. La fata locului au sosit si criminalistii, care au strans probe pentru a afla ce s-a intamplat in apartamentul oamenilor.

Trupurile celor doi au fost transportate la morga, unde legistii le vor face autopsia pentru a afla mai multe raspunsuri.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO