Un tanar s-a spanzurat in cimitir, de o cruce

Ultima actualizare: 03-10-2012 08:58

In timp ce isi face rondul, gardianul unui cimitir din Braila a gasit cadavrul unui tanar, spanzurat, langa o cruce.

 

Omul a observat o silueta intr-o pozitie care i s-a parut suspecta, iar cand s-a apropiat, si-a dat seama ca este vorba despre un barbat spanzurat langa o cruce. El a anuntat imediat politistii, care nu au gasit vreun bilet de adio asupra omului, ci doar cartea de identitate.

Asa au ajuns la adresa unde locuia barbatul de 27 de ani si au stat de vorba cu vecinii, care nu aveau tocmai cuvinte de lauda despre el. Locuia singur si a reusit sa bage spaima printre locatarii blocului, pentru ca se automutila.

Potrivit vecinilor, tanarul lucra in constructii, la Bucuresti, si venea rar pe acasa. Statea doar cateva zile, dar oamenii spun ca si acelea erau un calvar.

Cei care il cunosteau spun ca nu se mai comporta normal de cand ii murise bunica la care locuia iar sora lui a plecat la munca in strainatate. Adica de mai multi ani, insa nimeni nu s-a gandit la un asemenea final macabru.

Cum anchetatorii sunt siguri ca tanarul si-a pus capat zilelor, cel mai probabil preotii vor refuza sa ii faca slujba de inmormantare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO