"Spectacol" macabru in cimitir! In rolul principal, "Costel Profanatorul"!

Ultima actualizare: 27-09-2012 21:22
Distractie bolnava in cimitir! In rolul principal,...
Petrecere macabră, în cimitirul din comuna Valu ...

Ziua in amiaza mare, trei tineri mai mult decat teribilisti s-au distrat de minune printre crucile si mormintele din cimitirul din Cernavoda.

 

Cum o asemenea aventura trebuia neaparat imortalizata, protagonistii s-au filmat, iar imaginile au ajuns, evident, pe internet.

Cel din spatele camerei si-a asumat si rolul de regizor, in timp ce rolul principal i-a revenit unui tanar autointitulat "Costel, profanatorul de morminte". Misiunea lui: sa batjocoreasca absolut tot, de la cruci si morminte si pana la ritualul inmormantarii. Iar atunci cand Costel ramanea in pana de inspiratie morbida, amicul care filma ii dadea indicatii pretioase si il incuraja.

Fara pic de respect pentru cei trecuti in nefiinta, "Profanatorul de morminte" nu a avut nicio problema in a simula acte sexuale langa cruci sau chiar tolanit pe lespedea de piatra a unui mormant.

Din "recuzita" tinerilor nu a lipsit o cruce de lemn, smulsa de pe cine stie unde, care le-a servit acestora pentru a-si pune in practica toate fanteziile bolnave.

Culmea este ca cel putin unul dinte tineri, foarte probabil "ajutorul" lui Costel, era platit sa faca diverse lucrari prin cimitir, dovada materialele si uneltele care pot fi vazute in imagini.

In galeria video atasata puteti vedea isprava altor tineri, tot din judetul Constanta, care au transformat cimitirul din comuna Valu lui Traian in discoteca.

Iar in judetul Galati, patru tineri s-au filmat in timp ce sustineau un "recital" printre morminte, cu ramasitele trupesti ale unei persoane decedate pe post de instrumente.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO