Culmea violentei! Medici de pe ambulanta batuti de un pacient nervos

Ultima actualizare: 07-05-2012 12:39

Pe bani putini, medicii si asistentele de pe ambulante sunt supusi, zi de zi, stresului, dar si pericolului de a avea de-a face cu pacienti greu de stapanit. O dovedeste un caz de la Vaslui.

 

Sambata noapte, un echipaj al salvarii a fost atacat de un pacient, care a vandalizat apoi ambulanta.

Barbatul, ranit la cap, baut si cazut in mijlocul drumului, s-a suparat ca medicul si asistenta, chemati cu un apel la 112, si-au dat osteneala sa-l ridice si sa-l puna in Salvare. Vizibil nervos, omul a fost legat de targa. Inutil: pacientul si-a rupt chingile si s-a repezit asupra asistentei. Medicul, aflat langa sofer, a oprit masina si s-a grabit s-o ajute pe femeie, dar a fost si el lovit. In plus, barbatul furios a distrus cu picioarele si aparatura din masina, producand pagube de 3.000 de lei.

In cele din urma, politistii chemati de urgenta au reusit sa-l potoleasca pe dificilul pacient. Dus la spital sa se reculeaga, omul a spus ca... nu-si mai aminteste nimic!

Cei de la serviciul de Ambulanta confirma ranirea colegei lor si distrugerea aparaturii.

Angajatii salvarii spun ca nu le este deloc usor sa-si faca meseria. Asistenta si medicul au depus plangeri la politie, iar pentru recuperarea pagubelor materiale, spitalul va cere despagubiri pacientului.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO