Criminali inventatori! Au descifrat secretul energiei fara limita

04-04-2009 00:00

Doi detinuti din Penitenciarul Bacau sustin ca sunt autorii unei inventii care va salva omenirea de fenomenul incalzirii globale, dar si de criza energetica.

Energie - acesta este cuvantul de ordine in Penitenciarul din Bacau. Doi detinuti sustin ca au rezolvat problema incalzirii globale, prin inventia unui perpetuum mobile.

"La televizor am vazut ca-i lipsa de energie si m-am gandit cu colegul meu sa rezolvam problema asta. Am reusit sa realizam un prerpetuum mobile si un generator de curent de sine statator. Daca ai energie, energia le rezolva pe toate", a declarat unul dintre detinuti.

Ca orice munca, si aceea a inventatorilor, fie ei si in puscarie, trebuie rasplatita. Asa s-au gandit cei doi colegi de celula.

Cineva din penitenciar se uita cu neincredere la activitatile celor doi detinuti. Directorul inchisorii spune metoda lor e clasica: cauta doar un motiv sa iasa, fie si pentru cateva ore, din inchisoare.

Oricum, nu conteaza daca savantii vor "demonta" inventia prezentata de detinuti pe doua coli de hartie A4. Unul dintre ei isi termina de executat pedeapsa in 2022, iar celalalt in 2024, asa ca mai au destul timp la dispozitie sa perfectioneze dispozitivul cu care vor salva lumea.

Tags: detinuti, inventii,


VIDEO PROTVPLUS.RO