Cazul barbatului ucis si transat: fata a fost cea care a planuit totul?

01-08-2009 00:00

UPDATE - Moartea a schimbat iremediabil trei destine, la Timisoara. Doi iubiti, ambii medicinisti, sunt banuiti ca au ucis si hacuit un barbat care sambata ar fi implinit 65 ani.


Omul a fost gasit pe bucati in probagajul masinii pe care si-o parcase in fata unui camin studentesc. Suspectii au disparut cateva ore, pentru ca baiatul sa fie localizat in cele din urma intr-un apartament. A incercat sa isi ia zilele, ingrozit probabil de ce avea sa-l astepte.

Fata, insa, parca a intrat in pamant. Ea ar fi fost "creierul", cred procurorii care se ocupa de acest caz sinistru.

Un geamantan din care picura sange si un tanar care nu reusea sa il urneasca. Au fost cele doua elemente care i-au atras atentia unui paznic de camin studentesc dimineata in zori.

Cum si baiatul si fata erau extrem de agitati, omul a intrat la banuieli si a cheamat de urgenta politia.

Intr-o limuzina neagra, parcata in fata caminului, criminalistii au descoperit infiorati grozavia. In portbagaj erau bucati dintr-un cadavru: picioarele erau impachetate intr-un sac de plastic. Restul trupului plutea intr-o balta de sange, in geanta de voiaj.

Politistii au aflat repede si ca masina ii apartinea victimei. S-au luat logic dupa urmele de sange si au ajuns intr-o camera de la parterul caminului. Acolo stau studentii de la medicina. In incapere au gasit si un cutit.

Procurorii au astfel dovada ca in aceasta camera s-a transat trupul. Suspectii i-au indesat barbatului o carpa in gura, iar mainile i le-au legat cu banda adeziva. In zona pieptului avea mai multe rani.

Baiatul si fata banuiti ca au comis crima au fost dati in consemn in Timis, dar si in Arad si Hunedoara, de unde sunt de loc. La cateva ore distanta, un anonim a sunat la 112 si a precizat ca tanarul se afla in locuinta pe care o inchiriase iubita lui. Jandarmii s-au dus la adresa indicata si l-au gasit in baie, ranit, cu o lama langa el. Proprietara apartamentului, care era in casa, a fost socata: nu stia nimic din cele intamplate.

Suspectul este internat sub paza stricta. Doctorii spun ca este constient si stabil hemodinamic.

Barbatul ucis nu avea cazier si nu se stie ce cauta in camin. Moartea sa a fost planuita, dovada ca cei doi tineri aveau pregatitea geamantanul si sacul de plastic. Este posibil ca victima sa fi fost drogata sau imbatata, pentru ca nicio persoana din camin nu a auzit vreun zgomot suspect.

Tags: crime,


VIDEO PROTVPLUS.RO