Confruntare decisiva la Instanta Suprema intre dr Tranca si fosta pacienta

Ultima actualizare: 12-04-2012 03:53

Fosta pacienta a doctorului Tranca il acuza pe acesta de viol si tentativa de omor. Cei doi au stat vineri, fata in fata, in sala de judecata. In timp ce medicul spera sa fie declarat definitiv nevinovat, Andreea Mocanu il vrea dupa gratii.

Doctorul Razvan Tranca si fosta lui pacienta, despre care a afirmat ca i-a fost si iubita, Andreea Mocanu, au stat minute in sir unul langa celalalt, chiar in sala de judecata. A fost mai mult decat evident ca se urasc de moarte si nu si-au schimbat nici priviri, nici vorbe. Nici macar nu s-au salutat.

Nici nu-i de mirare, daca tinem cont de faptul ca Andreea Mocanu il vrea dupa gratii pe fostul ei chirurg si are de partea sa si anchetatorii care vor ca el sa nu mai fie declarat nevinovat, asa cum s-a intamplat pana acum, ci dimpotriva, sa fie condamnat la inchisoare.

De cealalta parte, chirurgul, care a inceput sa lucreze in acelasi spital, spune ca nu a incercat niciun moment sa o violeze si cu atat mai putin s-o omoare, sa o arunce de la balconul apartamentului sau.

Oricum, ultimul cuvant il vor avea de spus magistratii Instantei Supreme. Verdictul va fi dat dupa sarbatorile de iarna, cand este programata si pledoaria finala. 

Mama Andreei Mocanu a anuntat ca in cazul in care Instanta Suprema va confirma deciza de achitare, data de Curtea de Apel Bucuresti, va cere ajutorul Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO) de la Strasbourg.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO