Un stalp de beton s-a prabusit peste un autoturism in centrul Capitalei

Ultima actualizare: 22-04-2012 19:46

Stalpul a cedat sub greutatea cablurilor montate pe el, au spus imediat specialistii ajunsi in zona. Din fericire, totul s-a intamplat cand inca era intuneric si nu era circulatie pe strada Brezoianu.


Totul s-a petrecut in jurul orei 4:00, luni dimineata. Stalpul din beton s-a prabusit peste autoturismul parcat, iar in cadere a tras dupa el inca doi stalpi, dar de fier. Pompierii au intervenit in graba ca sa degajeze zona.

Strada Brezoianu a fost inchisa, iar traficul deviat pana cand electricienii au reusit sa stranga toate cablurile. Imediat au aparut si primele concluzii. Autoritatile recunosc ca avem o mare problema cu miile de cabluri care au impanzit Bucurestiul. Vor sa inlocuiasca stalpii pana intra in functiune programul net-city, are prevede ca toate firele din oras sa fie ingropate.

In urma accidentului din zori, politistii au deschis o ancheta pentru a afla din cauza cui s-a rupt stalpul. Ramane de vazut cine a montat toate aceste cabluri si mai ales daca avea aprobare.

Reprezentantii societatii in proprietatea careia se afla stalpul au refuzat orice comentariu. Din fericire, autoturismul avariat era asigurat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO