Baie de sange in centrul Constantei!

29-11-2008 00:00

Un tanar a fost injunghiat in gat de un amic. Cel care a comis oribilul gest era suparat pe victima deoarece aceasta nu-i platise o datorie la timp. Cu sangele siroind, tanarul a incercat sa scape de agresor si a iesit in strada.

A facut doar cativa pasi si s-a prabusit fara cunostinta, intr-o balta de sange.

Tanarul a fost atacat chiar in propria locuinta, in timp ce toti ceilalti membri ai familiei dormeau dusi. Agresorul de 22 de ani, ametit de bautura, a venit in toiul noptii sa-i ceara o suma de bani, imprumutata mai demult.

Dupa cateva schimburi de replici, gazda a fost lovita in gat cu un cutit pe care atacatorul in tinea in buzunar. Ingrozit ca ar putea  fi lovit din nou, tanarul a iesit in strada si a strigat dupa ajutor. A reusit sa fuga mai bine de 50 de metri si s-a prabusit intr-o balta de sange. L-au gasit vecinii, iesiti sa vada ce s-a intamplat.

Tanarul a fost internat in stare critica la reanimare, iar medicii spun ca are sanse minime de supravietuire. Intre timp, politistii au reusit sa afle cine este agresorul si au adunat probe de la locul atacului.

La aceasta ora atacatorul este cautat de politisti, care spun ca este doar o chestiune de ore pana cand il vor prinde. Asta daca nu se va preda singur, dupa ce se va trezi din betie.   VIDEO PROTVPLUS.RO