Au violat si jefuit doua prostituate, dar acum au fost prinsi de politie

Ultima actualizare: 22-03-2012 01:39

Dupa aproape 2 luni in care politistii au incercat sa le dea de urma, doi tineri din Timisoara, acuzati ca au violat si au jefuit doua prostituate, au fost prinsi vineri dimineata. Indivizii au fost dusi in fata judecatorilor cu propunerea de arestare.

Unul dintre indivizi este audiat de procurori chiar in aceste momente. La sfarsitul lunii mai, tanarul si inca trei amici au abordat doua prostituate pe care le-au dus cu masina pe un camp din apropiere de localitatea Satchinez din Timis si le-au abuzat.

Apoi, le-au furat telefoanele mobile si un lantisor de aur si le-au abandonat. Fetele au mers pe jos cativa kilometri pana la cel mai apropiat post de politie si au spus ce s-a intamplat.

Le-au dat politistilor semnalmentele suspectilor si acestia au inceput sa ii caute. I-au gasit abia acum, intr-o localitate apropiata de satul in care locuieste unul dintre tineri. Oamenii legii spera sa ii prinda in curand si pe amicii lor. Daca vor fi gasiti vinovati, ei risca pana la 20 de ani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO