Au ramas intepeniti cu masina pe sine, dar trenul a franat la timp!


Ultimul update: Miercuri 11 Iulie 2012 17:41
Data publicarii: Miercuri 09 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Miracol pe calea ferata din Bistrita-Nasaud, pe care un sofer a ramas intepenit cu masina dupa ce i s-a oprit motorul. Din stanga lui, cu aproape 80 de kilometri la ora, venea un tren care a lovit autoturismul.

Accidentul, petrecut in localitatea Nepos, le-a dat motiv de barfa satenilor, care nu inteleg unde mergeau cei doi. Si asta pentru ca voiau sa traverseze linia de cale ferata, desi dincolo de sine nu este nici un drum, ci doar malul raului Somes.

Barbatul si femeia au avut mare noroc, pentru ca mecanicul a vazut masina si a franat din timp. Chiar si asa insa, aceasta a fost aruncata la 20 de metri de punctul de impact si s-a facut praf. Soferul in varsta de 46 de ani si femeia de 44 au fost dusi la spital, unde medicii au constatat ca nu au nimic rupt. II vor mai tine totusi acolo pentru investigatii. Ramane de vazut ce ii va spune femeia sotului ei, cand acesta o va intreba ce cauta in apropierea raului Somes, cu un barbat din satul vecin. In urma accidentului, locomotiva trenului a suferit avarii minore, iar traficul feroviar nu a fost afectat.

Tags: incidente,

A fost nevoit sa aleaga in a-si salva de la moarte sotia sau copilul
Haos pe calea ferata in Houston!
Alt incident pe calea ferata! O locomotiva a luat foc pe sine!
VIDEO PROTVPLUS.RO