A vrut sa depaseasca o caruta, dar a fost spulberat de o duba pe contrasens

Ultima actualizare: 08-10-2012 02:07

Final tragic pentru un tanar de 20 ani. Baiatului i s-a oprit inima dupa un accident sinistru petrecut pe soseaua care leaga Bacaul de Vaslui. A incercat sa treaca pe langa o caruta nesemnalizata, insa n-a mai putut feri o dubita ce venea din sens opus.

 


Ajunsi intr-un suflet la fata locului, parintii au aflat cu groaza ca unicul lor fiu s-a stins. Dubita a lovit masina pe partea lui si l-a facut praf.

Baiatului ii aparuse in fata o caruta, pe care ar fi incercat s-o depaseasca. Atunci cand a vazut insa faruri de pe sensul opus, a vrut sa intre iar pe banda lui. Numai ca a lovit atelajul si a fost proiectat ca o ghiulea in microbuzul de marfa.

Era si greu sa vezi atelajul de la distanta, spun politistii, mai ales ca era plin de busteni lungi. La randul lui, carutasul a fost foarte afectat ca un om a murit din cauza lui.

Tanarul avea permis doar de trei luni. Se intorcea, marti noapte, din Bacau, impreuna cu un prieten de 17 ani, care statea in dreapta. Acesta din urma a scapat cu viata, insa a fost ranit serios.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO