Au gonit spre moarte, dupa ce au petrecut o noapte intreaga la discoteca!

Ultima actualizare: 17-10-2012 02:29

Cinci tineri veseli si plini de viata din judetul Ialomita au ramas doar in amintirea parintilor si a prietenilor. Si-au incheiat calatoria prin aceasta lume mult prea devreme, in imprejurari dramatice.

Nici unul nu implinise 25 de ani. In aceasta dimineata, cand se intorceau de la o discoteca si mai aveau putin pana acasa, masina lor a iesit de pe drum si s-a rasturnat pe camp, in apropiere de orasul Urziceni.

Nici unul nu a supravietuit. Erau patru baieti si o fata pe care Cel de Sus i-a chemat la el. Politistii cred ca soferul ar fi adormit la volan, obosit dupa o noapte de distractie.

Masina a lovit trei copaci in viteza, apoi s-a rostogolit pe camp. Cei cinci tineri nu au supravietuit. Pe jumatate zdrobite, trupurile lor au fost imprastiate pe camp. Parintii abia i-au recunoscut dupa haine.

Doborati de durere, parintii se sprijina unul de celalalt ca sa nu cada din picioare. Politistii nici nu ii lasa prea mult la locul accidentului, inrosit de sangele victimelor.

Cei cinci prieteni se intorceau de la discoteca in zori. Stefan, un tanar de 25 de ani, conducea masina. Alaturi de el statea iubita lui, studenta la Bucuresti. Petrecusera impreuna cu alti trei prieteni. Nenorocirea s-a intamplat la cativa kilometri de casa.

Acul vitezometrului s-a oprit la 90 de kilometri, o viteza la care, spun anchetatorii, soferul ar fi putut evita impactul daca era atent. De aceea politistii cred ca tanarul de la volan a adormit, mai ales ca nu se vad nici urme de franare pe asfalt.
 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO