A curs iarasi sange pe soselele noastre! Trei oameni si-au pierdut viata

17-10-2009 00:00

Sotia fostului comandant al Politiei Campulung Muscel, Iosif Damaschin, si-a pierdut viata. Si la Sibiu nenorociri in lant. Un barbat care traversa DN1 a fost omorat de un TIR, iar un tanar sofer incepator a provocat un accident soldat cu un mort.


La Campulung Muscel, fostul sef al politiei din oras, acum pensionar, si sotia sa se indreptau cu masina spre centru, cand au fost izbiti frontal de un autoturism de teren, intrat pe contrasens.

Iar la Sibiu, un barbat de aproximativ 50 de ani a fost lovit de un TIR, pe cand incerca sa traverseze DN1 prin loc nepermis. Martorii spun ca barbatul a fost tarat mai bine de 10 metri si proiectat pe contrasens, sub rotile altor masini.

Tot la Sibiu, cativa tineri se indreptau spre o cabana de langa oras, unde planuiau sa petreaca sfarsitul de saptamana. Drumul lor s-a oprit brusc intr-o curba, dupa ce soferul de 19 ani, care isi luase carnetul cu o zi inainte, a apasat prea tare pedala de acceleratie.

Masina s-a rasturnat si s-a dat de cateva ori peste cap. Alaturi de tanarul sofer mai erau trei prieteni, printre care cei doi baieti ai comisarului sef de la Politia Municipiului Sibiu. Pentru fiul cel mare al acestuia, echipele de interventie nu au mai putut face nimic.


VIDEO PROTVPLUS.RO