Boc promite modificarea taxei de poluare saptamana viitoare


Ultimul update: Joi 10 Mai 2012 07:53
Data publicarii: Marti 10 Februarie 2009 00:00
Categorie: Stiri Economice

Taxa de poluare va fi modificata saptamana viitoare, iar programul Rabla incepe in luna martie. Este mesajul premierului Emil Boc, dupa ce a vizitat uzina Dacia, de la Mioveni.


Salariatii fabricii cer disperati ajutor din partea statului in aceasta perioada in care vanzarile pur si simplu s-au prabusit, cu 70%.

In mai putin de doua luni aproape 1.000 de angajati ai Dacia cu contracte de munca pe o perioada determinata si-au pierdut locul de munca si nici ceilalti nu sunt mai linistiti. 

Emil Boc a incercat sa-i incurajeze la cantina, unde a dat de doamna Maria Basescu! Nu vorbim despre prima doamna in stat.

Oamenii sunt speriati. Uzina a fost oprita de cinci ori, si asa a ramas in total opt saptamani. Cauza este scaderea vanzarilor. In ianuarie romanii au cumparat doar 1.900 de masini, mai putin de o treime fata de ianuarie trecut. 

Premierul crede insa ca are solutii: "Saptamana viitoare vom rezolva problema masinilor intrate in tara inainte de 15 decembrie si taxa de mediu. De asemena programul Rabla. Nu avem un minister al miracolelor," e declarat Emil Boc.

Directorul uzinei anuntase ca in martie ar putea dispobibiliza un schimb intreg, adica 4.000 de oameni. Dupa vizita lui Emil Boc nu va mai fi cazul, pentru ca premierul a promis ca programul Rabla intra in functiune.

Ce se intampla cu taxa auto? Afla joi la videochat de la ministrul mediului 

Boc: Salariile demnitarilor, majorate in 2010, daca economia va permite
Soferii la inmatriculari auto: vreo trei, in orele de varf!
Emil Boc: Uniunea ar putea sa ne taie fondurile europene
VIDEO PROTVPLUS.RO