C.T. Popescu: Crin Antonescu are prima sansa la prezidentialele din 2014

03-12-2010 00:00

Duminica la emisiunea "Dupa 20 de ani", Cristian Leonte l-a avut invitat in studio pe editorialistul Cristian Tudor Popescu.

Alaturi de jurnalistii Cristian Hostiuc, director editorial al Ziarului Financiar, si Claudiu Pandaru, redactorul-sef al cotidianului Gandul, Cristian Tudor Popescu a facut o analiza a acestui an din punct de vedere social, economic si politic, aratand si care ar putea fi perspectivele in viitor, tinand cont de ce s-a intamplat pe toate aceste planuri.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de opinie ca discursul liderului PNL, Crin Antonescu, a devenit din ce in ce mai politicianist, superficial si subtire, el apreciind ca liberalul concureaza, astfel, tipul de discurs galagios, spectaculos.

Cu toate acestea, crede Cristian Tudor Popescu, Crin Antonescu detine abilitati oratorice remarcabile, fiind, in acest moment, cel mai bun orator politic din Romania.

Cu toate acestea, editorialistul "Gandul" a apreciat ca Antonescu are in continuare prima sansa la alegerile prezidentiale din 2014.

Editorialistul spune ca exista o contradictie in atitudinea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, data de faptul ca acesta critica Guvernul, excedand astfel cadrul BNR, desi a refuzat functia de premier.

C.T. Popescu a apreciat ca Isarescu are un discurs de prim-ministru, in conditiile in care guvernatorul „ia Guvernul la palme” si ca acest tip de atitudine nu se potriveste cu refuzul sau de a prelua functia de premier.


VIDEO PROTVPLUS.RO