Crin Antonescu: Guvernul PD-L este guvernul personal al lui Basescu

04-10-2009 00:00

In editia din 4 octombrie a emisiunii "Dupa 20 de ani" difuzata de Pro Tv incepand cu ora 10:00, invitatul lui Cristian Leonte a fost senatorul Crin Antonescu, presedintele PNL.

Dupa decizia PSD de a se retrage de la guvernare, societatea romaneasca pare sa se confrunte cu o noua criza politica, dar si economica.

Raspunzand "tirului incrucisat" de intrebari venite din partea moderatorului emisiunii, dar si a lui Claudiu Pandaru (redactor-sef la cotidianul "Gandul") si Cristian Hostiuc (director editorial la "Ziarul financiar"), Crin Antonescu afirma ca, desi situatia pe care o traverseaza Romania este delicata, " nu avem de-a face cu o lovitura de stat.

Presedintele PNL crede ca "guvernul PD-L este guvernul personal al presedintelui Basescu", un executiv care "nu are sustinere si nici legitimitate".

"Guvernul este descalificat", afirma Crin Antonescu sustinand ca presedintele Basescu ar fi trebuit sa ceara demisia acestuia.

Solutia liberalilor reprezentati de Crin Antonescu pentru aceasta situatie de criza ar fi un guvern de tehnocrati, care sa nu se ralieze nici unor interese electorale.

Criticand formula de "presedinte-jucator" asumata de Traian Basescu, Crin Antonescu promite ca, in cazul in care va fi ales seful statului la viitoarele alegeri, romanii se vor bucura de un "presedinte normal. Nu voi fi un presedinte-jucator, ci un presedinte echilibrat", mai afirma Crin Antonescu in editia din 4 octombrie a emisiunii "Dupa 20 de ani".
 


VIDEO PROTVPLUS.RO