Andreea Esca si Florin Calinescu, invitati la "Dupa 20 de ani"

25-11-2010 00:00


Au acceptat PROvocarea de a Gandi Liber si au crezut in PROMisiunea lor. Ne-au aratat ca putem sa castigam si ne-au vazut ca pe niste Invingatori.

In editia din 28 noiembrie a emisiunii “Dupa 20 de ani” difuzata de Pro Tv incepand cu ora 10:00, invitatii lui Cristian Leonte au fost Andreea Esca si Florin Calinescu.

In ajunul sarbatorii nationale a Romaniei si a implinirii 15 ani de Pro Tv, cele doua vedete au rememorat modul in care s-a vazut societatea romaneasca din platourile acestei televiziuni, dar si felul in care istoria tarii s-a impletit, in tot acest timp, cu istoria de cincisprezece ani a Pro Tv.

Florin Calinescu este de parere ca, dupa 1 decembrie 1995, prin Pro Tv, “a aparut o agora, o piata”, in care vocea omului simplu se putea auzi cu tarie. “Noi si telespectatorii am facut ceva impreuna, acela era un loc in care oamenii puteau sa aiba curaj, sa gandeasca liber”, crede si Andreea Esca.
“In media, Pro Tv a fost o revolutie”, mai spune Andreea Esca despre momentul in care a rostit pentru prima data: “Buna seara, Romania! Buna seara, Bucuresti!”.

“Cabina Pro Tv”, “Pache si prietenie”, “Pro Nato”, “Noua ne pasa”, sau “ProTevelionul” sunt cateva dintre momentele cu semnificatie speciala in istoria Pro Tv - evocate de cele doua vedete – dar care au marcat evenimente ale societatii romanesti – de la alegeri locale si pana la aderarea la Uniunea Europeana.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO