Cum poti si tu sa schimbi destinul copiilor bolnavi de cancer din Romania. Redirectioneaza impozitul

Ultimul update: Miercuri 18 Decembrie 2013 07:05
Data publicarii: Duminica 15 Decembrie 2013 18:56
Categorie: Daruiesti si Castigi

Oamenii de afaceri pot alege sa NU directioneze tot impozitul pe profit catre stat, ci sa sustina o cauza sociala. 400 de milioane de euro s-ar putea investi in spitalele din Romania, daca toti patronii ar directiona 20% din impozitul pe profit.

In Romania, un copil din 2 bolnavi de cancer moare din cauza conditiilor improprii in care isi face tratamentul, in vreme ce, in strainatate, rata de supravietuire este de 90 de procente.

Sunt de trei luni din cand copilul Adelinei e in spital. Acolo a invatat sa coloreze, a invatat termeni medicali, si mai ales a invatat sa-si sustina mama cand lacrimile sunt prea multe pentru a mai fi tinute ascunse. E un copil curios care in ciuda bolii e vesel mai mereu.

Adelina a ajuns cu baietelul la spital pentru ca timp de o saptamana a facut febra. Nu era prima data cand avea temperatura, dar instinctul ei de mama i-a spus ca ceva nu este in regula. Analizele de sange aveau sa-i arata ca fiul ei de numai trei ani sufera de leucemie.

Alaturi de alti parinti a hotarat sa sustina cauza Asociatiei Daruieste Viata care vrea sa construiasca sali sterile in toate spitalele unde sunt tratati bolnavi de cancer.

"Nu pentru noi, ca noi suntem bine, dar ma gandesc la ceilalti copii. Sper ca n-o sa mai fie altii... este un soc. Intr-o ora, viata noastra s-a schimbat la 180 de grade. Cea mai simpla cale de a fi fericit e de a face pe cineva fericit", spune Adelina Vintila, mama.

AFLA CUM POTI DIRECTIONA 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT CATRE COPIII BOLNAVI SUNAND LA 0729.999.777

Oamenii de afaceri pot schimba soarta acestor copii si pot creste rata de supravieturie la 90% daca directioneaza pana la 31 decembrie 20 de procente din impozitul pe profit catre Asociatia Daruieste Viata. Echipa care coordoneaza acest proiect a investit pana acum in spitalele din Romania peste 3 milioane de euro.

Iar noi toti putem deveni mai fericiti daruindu-le lor sanse in plus la viata cumparand online actiuni la Bursa de fericire, locul unde actiunile prind viata.

A imbracat un tutu roz si s-a fotografiat, pentru a-i aduce un zambet sotiei bolnave de cancer
A imbracat un tutu roz si s-a fotografiat, pentru a-i aduce un zambet sotiei bolnave de cancer
VIDEO PROTVPLUS.RO
craciun, cadouri, copii, mos craciun, daruri, copii saraci
Moş Crăciun nu i-a uitat pe cei cinci fraţi din Craiova, crescuţi doar de mama lor
Povestea emoţionantă a 5 copii din Braşov chinuiți de tatăl alcoolic: ”Le lua carnea și le lasă ciorba”
Imobilizat într-un scaun cu rotile, își dedică timpul ajutând semenii. ”Am muncit tot anul, dar s-a meritat”
Tatăl suferă de probleme grave, iar mama i-a părăsit când aveau câteva luni. De Crăciun, vor să vină Moșul pe la ei
"Dăruieşti şi câştigi". Povestea lui Alexandru, un tânăr cu o inteligenţă sclipitoare şi proiecte impresionante
"Dăruieşti şi Câştigi". Povestea emoţionantă a cinci fraţi care îşi doresc de la Moş Crăciun un acoperiş deasupra capului
familie
Telespectatorii ProTv le-au facut sarbatorile fericite celor trei frati din Maramures. Cum puteti sa o ajutati pe mama lor
Oamenii cu suflet au facut o minune. Copiii din Valcea, crescuti de tatal bolnav, au primit tot ce aveau nevoie de sarbatori
Mergea la gradinita in genunchi si in palme. Povestea Denisei, fetita pe care boala n-a fortat-o sa renunte la carte
O mama isi intretine 5 fete premiante dintr-un salariu de 300 de lei. "Cu asa copii minunati, nu ma consider un om sarac"
O injectie l-a lasat paralizat cand avea 3 ani. Copiii lui n-au cerut jucarii de Craciun, ci doar sa fie din nou o familie
Familia cu 9 copii din Tulcea care locuieste intr-un grajd. Ce vor de la Mos Craciun cei mici, elevi de notele 9 si 10