O friptura poate deveni foarte usor un preparat toxic. Cum puteti pastra intacte calitatile carnurilor


Ultimul update: Joi 05 Iunie 2014 07:03
Data publicarii: Joi 01 Mai 2014 11:50
Categorie: CSID

O friptura poate deveni foarte usor un preparat toxic. Cum? Foarte simplu. Prin prajire in ulei, prin gratar la foc direct sau prin coacere excesiva.

Exista cateva metode vechi de mii de ani care pastreaza intacte calitatile carnurilor.

Aflati toate detaliile din materialul video de mai sus.

Tags: sanatate,

Nu asociati niciodata carnea cu cartofii. Recomandarile medicilor atunci cand doriti o friptura
Nu asociati niciodata carnea cu cartofii. Recomandarile medicilor atunci cand doriti o friptura
csid fumat
Cum modifică fumatul corpul: „Pacientul nu conștientizează”
Ce nu ar trebui să lipsească dintr-o consultație la plămâni. Detectează cele mai grave boli
Orice contact intim neprotejat înseamnă germeni patogeni de la 10 persoane
Boala care ne poate bloca toate vasele de sânge. De vină sunt genetica şi gravitaţia
Cum apar infecţiile urinare în anotimpul rece
Actorii din serialul “Vlad” aleargă și strâng bani pentru orfani. Cum se pregătesc pentru maraton
CSID gluten
De ce apar alergia și intoleranța la gluten și cum le tratăm. Doar 1% din populația globului suferă de boala celiacă