O friptura poate deveni foarte usor un preparat toxic. Cum puteti pastra intacte calitatile carnurilor

Ultimul update: Joi 05 Iunie 2014 07:03
Data publicarii: Joi 01 Mai 2014 11:50
Categorie: CSID

O friptura poate deveni foarte usor un preparat toxic. Cum? Foarte simplu. Prin prajire in ulei, prin gratar la foc direct sau prin coacere excesiva.

Exista cateva metode vechi de mii de ani care pastreaza intacte calitatile carnurilor.

Aflati toate detaliile din materialul video de mai sus.

Tags: sanatate,

Nu asociati niciodata carnea cu cartofii. Recomandarile medicilor atunci cand doriti o friptura
Nu asociati niciodata carnea cu cartofii. Recomandarile medicilor atunci cand doriti o friptura
CSID
Aspirina și paracetamolul pot produce reacții alergice. Avertismentul medicilor
”Gripa nu se tratează cu antibiotice”. Avertismentul medicilor
Cum poate provoca o banală infecție în gât dureri abdominale la copii
De ce este periculos să consumați grepfrut atunci când luați medicamente
Reacțiile adverse la medicamente, confundate cu alergiile. Cum le puteți diferenția
De ce nu se recomandă folosirea bicarbonatului pentru îndepărtarea tartrului
Gripa
Răcelile copiilor se pot transforma în afecţiuni mult mai grave. În organism apar toxine