Nu ratati gustarile dulci zilnice.Va puteti energiza perfect cu diferite combinatii de fructe
Incercati sa nu ratati gustarile dulci zilnice. De preferat ar fi sa le luati la orele zece si dupa-amiaza. Adica acele perioade in care glicemia scade in mod natural.
Micul dejun la ora 7, pranzul la ora 13, cina la ora 19 - iata cand trebuie luate mesele principale ale zilei. Intre acestea, nu ratati gustarile de la ora 10 si de la ora 17.
Pepene galben ,salata verde mixta si germeni de ceapa si, bineinteles, somon. Este vorba de un preparat usor de facut acasa. Salata se mixeaza cu germeni de ceapa si ulei de masline. Se monteaza intr-o jumatate de pepene galben. Dar puteti folosi jumatate de fruct de avocado, de mar sau de para. La final, puneti bucatele de somon, marinat in prealabil intr-o conserva de sfecla rosie. Asa arata o gustare de 150 de kilo-calorii.
In felul acesta, nu veti manca seara, spre exempu, cantitati exagerate de hrana.
O gustare poate sa insemne un fruct, un iaurt sau 30 de grame de nuci. Adica o portie alimentara de doar 150 de kilo-calorii. Esentiale, insa, pentru fiecare proces metabolic din organism.