Mihaela Radulescu vorbeste despre rigoare si goana dupa adrenalina, sambata, de la 10:30, la "Ce se intampla, doctore?"

19-03-2015 17:15


Mihaela Radulescu

Sambata dimineata, la "Ce se intampla, doctore?", Mihaela Radulescu vorbeste despre cele doua extreme ale existentei sale: rigoarea si goana dupa adrenalina.

Jurata de la "Romanii au talent" recunoaste ca isi creste fiul in acelasi spirit: echilibrat, dar in acelasi timp fara constrangeri. Mihaela este un exemplu bun de autodepasire, lucru confirmat si de psihologii care vor explica sambata pe larg aceasta nevoie a fiecaruia dintre noi.

Creierul uman are nevoie de cel putin sase luni sa se obisnuiasca cu greutatea unui individ ce a urmat o cura de slabire. De aceasta acomodare depinde, de fapt, starea persoanei in cauza, dar si de cunoasterea unor amanunte utile post-dieta.

Unde anume se duce grasimea cand dispare? Vom afla toate detaliile la "Ce se intampla, doctore?"

Tot sambata, vedem de ce foarte multa lume sufera de o usoara deshidratare, care nu are legatura cu apa, ci cu mancarea. Acest lucru depinde in mare masura de alimentele pe care le punem in farfurie. Mai precis, de numarul si de calitatea acestora. Facem demonstratia la "Ce se intampla, doctore?"

"Ce se intampla, doctore?" este emisiunea in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra - sanatatea si cauta raspunsuri, impreuna cu invitatii sai, la tot ce este necesar pentru a ramane in forma atat fizic, cat si psihic.

"Ce se intampla, doctore?", in fiecare sambata, de la ora 10:30, la PRO TV!

Sursa: Pro TV